İlan Resmi Gazete'de yayımlandı. İlana göre önümüzdeki günlerde Alanya Üniversitesi, 5 profesör, 9 doktor öğretim üyesi, 3 öğretim görevlisi ve 3 araştırma görevlisi istihdamı gerçekleştirecek.

Şahsen veya posta yoluyla üniversiteye yapılabilecek başvurular bugün başlayacak ve 8 Mayıs'a kadar devam edecek.

Ön değerlendirme ve kesin sonuçlara  ise, üniversitenin www.alanyauniversity.edu.tr web adresinden ulaşılabilecek.

FENERBAHÇE ÜNİVERSİTESİ'NDEN 17 AKADEMİSYEN ALIMI

Fenerbahçe Üniversitesine 2 profesör, 7 doktor öğretim üyesi ve 8 araştırma görevlisi alınacak. İlana başvuracak adaylar için başvurular bugün başlayacak ve 8 Mayıs'a kadar devam edecek.

Adaylar, başvurularını belirlenen tarihlerde [email protected] adresinden yapabilecek. Ayrıca şahsen ve posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecek.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı 142 sözleşmeli personel alınacak Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı 142 sözleşmeli personel alınacak

ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ'DE AKADEMİSYEN ALACAK

Özyeğin Üniversitesi, çeşitli fakülte ve bölümlerine 3 profesör, 2 doçent, 1 doktor öğretim üyesi, 10 öğretim görevlisi ve 9 araştırma görevlisi alımı yapacak.

Öğretim üyesi ilanı için başvurular bugün başlayacak ve 9 Mayıs mesai bitimine kadar e-posta yoluyla [email protected] adresine başvurular devam edecek. İlanda yer alan bilgiye göre posta yoluyla ya da şahsen yapılan başvurular kabul edilmeyecek.

Ayrıca öğretim elemanı kadrosu için başvuru tarihleri ayrı ayrı belirtilmiş olup ön değerlendirme sonuçları ile kesin sonuçlara, üniversitenin https://www.ozyegin.edu.tr web adresinden ulaşılabilecek.

Editör: Öznur Kaya