Türkiye Futbol Federasyonu Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop'un Türk futbolu hakkında yaptığı açıklamalar büyük yankı uyandırdı. 

Youtube kanalı L1 Üçgen'e konuk olan Altıntop, ''Benim Türk futboluna, Türk futbolunun bana olduğu kadar ihtiyacım yok.'' demişti. 

Hamit

Bu sözlerin ardından ise futbolseverler, sosyal medya üzerinden Altıntop'a büyük tepki gösterdi. 

Futbolseverler, Altıntop'un görevine son verilmesi gerektiği hakkında paylaşımlar yaptı. 

Hamit Altıntop, katıldığı programda Ümit Milli Takım'a gönderilen Semih Kılıçsoy hakkında sorulan soruya da şöyle cevap verdi:

Semihkılıçsoyyy

"Beşiktaş tarafından mobbing kelimesi kullanıyor. Mobbing ne ya! Yani sizin oyuncunuz Ümit Milli Takım'da 2 Avrupa maçına çıkıyor ve gol de atıyor. Öyle bir platformda gol atıyor ki değeri artıyor. Ve biz bu şekilde onu geleceğe daha iyi hazırlayacağımıza inanıyoruz. Çünkü geçmişte örnekler var. O formayı erken elde eden piyasadan kayboluyor. Buna Montella ile birlikte karar verdik. O kararı kendisine ilk günden ilettik."

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan taraftarlara teşekkür Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan taraftarlara teşekkür

'Milli Takım'a menajerler oyuncu gönderiyor mu?" sorusuna da cevap veren Altıntop, "Böyle bir dünya olabilir mi ya! Bu kabul edilecek bir şey değil. Biz 85 milyonu temsil ediyoruz. Yani kişi işi kendinden bilir derler ya. Benim vicdanım da gönlüm de rahat" ifadelerini kullandı.

Editör: Ali Çetin