Küçük yaşlarda ekmek parası kazanmak için çalışma hayatına atılan stajyer ve çıraklar sigortalarının emeklilikte bağlayıcı sayılmasını ve emeklilikte önlerinde bulunan engellerin kaldırılmasını isteyerek yetkililere seslenmeye devam ediyor.

Uzun zamandır konuyla ilgili müjde bekleyen staj ve çıraklık mağdurları, TBMM'de Özgür Özel ile bir araya geldi.

Resim

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bu ziyareti duyurarak şu ifadeleri kullandı:

 "Staj ve çıraklık mağdurlarıyla TBMM'de bir araya geldik. Staj ve çıraklık mağdurlarının sorunlarını gündeme getirmeye, sorunlarının takipçisi olmaya devam edeceğiz." 

Resim

Staj ve Çıraklık Federasyonu teşekkür etti

Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Federasyonu sosyal medya hesabındaki paylaşımında, "Bugün Federasyonumuz ve dernek başkanlarımızla birlikte CHP Genel Başkanı Sayın Özgür Özel'i ziyaret ederek hem mağdur kardeşlerimizin selamını ilettik hem de davamız adına kendisine taleplerimizi ilettik. Nazik kabulu ve misafirperverliği için kendisine çok teşekkür ediyoruz. Sayin Özgür Ozel'i davamızı her yerde yürekten dile getirdiği için Fahri Federasyon Üyeliği beratimizi takdim ettik ve kendisi bizzat bunu gururla duvara astı. Ayrıca Tema Vakfı'na Özgür Özel adına ağaç bağışında bulunuldu. 

TBMM'de Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları heyetini kabul eden ve bizlere her zaman destek olan CHP Genel Başkanı Sayın Özgür Özel'e çok teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.

Resim

Çalıştay sözü vermişti

Geçtiğimiz ay İzmir Staj ve Çıraklık Mağdurları Derneği Başkanı Semiha Özek ile kemalpaşa ilçesindeki iftar yemeğinde bir araya gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, seçimden hemen sonra çalıştayın yapılacağını söylemişti.

WhatsApp Image 2024-03-30 at 11.25.02

Özel Halk Otobüsü sahipleri İBB'den ödemelerini alamadıkları gerekçesiyle eylem yapıyor! Özel Halk Otobüsü sahipleri İBB'den ödemelerini alamadıkları gerekçesiyle eylem yapıyor!

Editör: Zeynep Peksoy