İçişleri Bakanlığı duyurdu: 1608 sözleşmeli personel alınacak İçişleri Bakanlığı duyurdu: 1608 sözleşmeli personel alınacak

Heyecanla beklenilen polis alımı duyurusu Resmi Gazete’de yayımlandı. Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Kadro İhdas Edilmesine İlişkin Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi içerisinde yeni kadro ihdas edildiği duyuruldu. Yayımlanan kararnameye göre, 10 bin polis memuru arasından bin kişi merkezde, 9 bin kişi ise taşrada görev alacak.

10 BİN POLİS ALIMI YAPILACAK

"Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Kadro İhdas Edilmesine İlişkin Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi" Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan kararnameye göre, Emniyet Genel Müdürlüğü merkez teşkilatına 1 Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanı, 3 Narkotik Suçlarla Mücadele Başkan Yardımcısı ve 1000 polis memuru, Emniyet Genel Müdürlüğü taşra teşkilatına 9000 polis memuru, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı merkez teşkilatına 1 şube müdürü, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merkez teşkilatına 3 daire başkanı ve 16 şube müdürü kadrosu ihdas edildi.

Henüz yeni alımlar için başvuru şartları ve tarihleri açıklanmadı. Açıklandığı zaman haber sitemizde güncelleyeceğiz. Gelişmeleri takip etmek için sitemizi kontrol edebilirsiniz.