Denizli'de 18 yaşındaki eşini 5 el ateş ederek öldüren katil eş tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Katil eş, yeni doğan bebeğinin 18 yaşındaki annesini 5 el ateş ederek öldürdü ve tek kelime etmedi Katil, 5 dakika içinde tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, Denizli'nin Merkezefendi ilçesine bağlı Aşağışamlı Mahallesi Kurtuluş Sokak'ta geçtiğmiz 7 Haziran günü meydana geldi. Evli ve 1 çocuk annesi 18 yaşındaki İrem Evren ile eşi Ferhat Evren (27) arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmada, genç kadın eşi tarafından 5 el ateş edilerek öldürüldü.

Olayın ardından  Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Merkezefendi İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri harekete geçti. Ferhat Evren 40 gün sonra jandarma ekipleri tarafından ikna edildi ve teslim oldu. Jandarma karakolunda ifade vermeyen Ferhat Evren, komandolar eşliğinde çelik yelek giydirilerek adliyeye sevk edildi.

Cumhuriyet Savcısına da konuşmayan Ferhat Evren, 'Kasten öldürme' suçlamasıyla sevk edildiği nöbetçi mahkemede de hiç konuşmadı. Hiçbir şekilde konuşmayacağını belirten şahıs, 5 dakika içinde ‘Kasten adam öldürmek’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

MİT'ten istihbarat desteğiyle, DEAŞ'ın 2 sözde sorumlusu yakalandı MİT'ten istihbarat desteğiyle, DEAŞ'ın 2 sözde sorumlusu yakalandı

Ferhat Evren'den adliyeye sevk edilirken mikrofona söylediği, "Katil kaynanam ben değilim. Ben pişmanım her şeyi Allah’a havale ediyorum. Kaynanama sorun” demişti.