İngiltere'nin başkenti Londra’da milletvekilleri ve diplomatları koruyan 48 yaşındaki polis memuru David Carrick'in yıllarca çok sayıda kadına tecavüz etmekten yargılandığı bu kan donduran davada önemli bir gelişme yaşandı. Arkadaşlık uygulaması üzerinden tanıştığı bir kadına tecavüz etmekle suçlanan ve 2020'de gözaltına alınan polis memuru David Carrick, daha önce hakkındaki iddiaları reddetmişti.  Parlamento ve diplomatik koruma birimi bünyesinde görev yapan ve suçlamalar sonrası açığa alınan David Carrick'in son duruşmada suçunu itiraf ettiği açıklandı.

24 kadına tecavüz eden polis memuru suçunu kabul etti

Banka hesabından para çekebilmek için annesinin parmaklarını kesmişti: Korkunç olayda yeni gelişme Banka hesabından para çekebilmek için annesinin parmaklarını kesmişti: Korkunç olayda yeni gelişme

LONDRA EMNİYETİNDEN ÖZÜR

İngiltere Başbakanı Rishi Sunak'ın sözcüsü davayı “şoke edici” diye nitelendirdi. Emniyet yetkilileri, olayın yıllarca fark edilmemiş olmasının “büyük bir hata” olduğunu kabul etti. Londra emniyeti, dava nedeniyle özür açıklaması daha yayınlayarak benzer olayların yaşanmaması için sıkı önlemler alınacağını duyurdu.