Kanada'da yaşanan tüyler ürpertici olayı sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan genç kız gördüklerine hala inanamıyor. 

Kanada'da restoran şefi olarak hayatını sürdüren 25 yaşındaki Brie Duval, 2 yıl önce trafik kazası geçirerek yoğun bakıma alındı. 

Çatı katından düştüğü için ağır yaralanan Duval 5 ay boyunca komada kaldı. Doktorlar durumu kritik olduğunu ve yaşama şansının yüzde 10 olduğunu söyledi. 

KOMADAN ÇIKTI ANCAK HİÇBİR ŞEY HATIRLAMIYORDU

5 ay komada kaldı! Gözlerini açtığında öğrendiği gerçekle dünyası başına  yıkıldı - Haberlen

5 ay boyunca yaşam ünitesine bağlı kaldı. Ardından bir mucize gerçekleşti ve doktorların yaşama olasılığı yüzde 10 dediği Duval gözlerini yeniden açtı. Ancak geçmiş hayatına dair hiçbir şey hatırlamıyordu.

ÜSTÜNDAN AYLAR GEÇTİ SADECE NİSANLISINI HATIRLIYORDU

Yoğum bakımdan çıktıktan sonra geçmişine dair yavaş yavaş  bir şeyler hatırlamaya başlayan genç kız, hatırladığı kişiler arasında 4 yıldır birlikte olduğu nişanlısı da vardı. 

NİŞANLISINA ULAŞMAK İSTEDİ ANCAK...

5 ay komada kaldı! Gözlerini açtığında öğrendiği gerçekle dünyası başına  yıkıldı - Haberlen

Genç kız nişanlısını hatırlar hatırlamaz onu sordu ancak nişanlısı çoktan kayıplara karışmıştı. Hayatına onsuz devam ettiğini öğrenen genç kız büyük bir hayalkırıklığına uğramıştı. 

Brie hastanedeyken bir kere bile ziyarete gelmemiş üzerine nişanlısı onu her yerden engellemişti. 

Birkaç gün sonra ise nişanlısının yeni sevgilisinden 'kendilerini rahatsız etmemesi' yönünde uyarıda bulunan bir mesaj geldi. 

İsrailli Bakan tercihini açıkladı: Trump'a oy verirdim İsrailli Bakan tercihini açıkladı: Trump'a oy verirdim

'RUH EŞİM SANDIM AMA YANILDIM'

'Ruh eşi' sandığı adamın böyle bir şey yaptığına inanamadığını söyleyen genç kadın, "Yıllardır çok iyi arkadaştık. Milyonlarca yıl geçse de bunun olacağı aklıma gelmezdi. Özellikle de hayatımın böylesine berbat bir döneminde. Ruh eşim sanmıştım ama yanılmışım." dedi.

Ailesine ve arkadaşlarına yakın olmak için Perth'e geri dönen Brie, "Belimden aşağısında hala uyuşukluk var ama tekrar yürüyebilmek için yürüyüş tarzımı değiştirdim. Sevdiklerimle birlikte iyileşmek için Avustralya'ya geldim ve işten izin aldım. İyileşme biraz zaman alacak ama gelecek yıl işe dönmeyi umuyorum" dedi.

Genç kızın ihanet dolu hikayesi sosyal medyada geniş yankı uyandırdı...