17 Eylül  gecesi Antalya'nın Manavgat ilçesinde çekiçle saldırdığı babası Pavel Stepanov'un (62) ve annesi Tatıana Stepanov(64) öldüren Dmıtry Stepanov (30) cinayet anını cep telefonuna kayıt ettiği ortaya çıkmıştı.

Görüntüde Dmıtry Stepanov'un babası Pavel Stepanov'u öldürmeden önce cep telefonunu ile kamera kayıtlarına başladıktan sonra yastık altında sakladığı çekişi çıkaran Dmıtry'in babası içeri girer girmez çekiç ile saldırıyor.

Tek darbeyle yere yığılan babasını daha sonra tel ile boğuyor. Cinayet anıda annesi kapıyı uzun süre çalıyor. Ancak Dmıtry, babasını bu sırada boğmakla meşgul olduğu için açmıyor. Daha sonra aynı yöntemle annesine saldırıyor. Telle boğuyor. İkisini de kanlar içinde yan yana koyup otelden kaçıyor.

Korkunç cinayetin ardından tutuklanan Dmıtry Stepanov ise tutuklu bulunduğu cezaevinde ise başkalarına zarar vermemesi için özel odada tutuluyor.

Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyinde 19 terörist etkisiz hale getirildi Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyinde 19 terörist etkisiz hale getirildi