Müge Anlı İle Tatlı Sert programına başvuran 75 yaşındaki Aydın Kul'un hali izleyenleri gözyaşına boğdu. 

Müge Anlı imdadına yetişti! 75 yaşındaki Aydın Kul'un yürek yakan hikayesi…  Kızları

75 yaşında kapı önüne koyuldu

Aydın Kul (75) ambulansla hastaneye gidip eve geri döndüğünde karşılaştığı manzara karşısında gözlerine inanamadı. 

Dünya gündeminde Akın Akınözü rüzgarı! Dünya gündeminde Akın Akınözü rüzgarı!

Komşuları tarafından kapının önünde bulunan Aydın Kul'un o halleri yürekleri sızlattı. Yaşlı adamın komşuları Kul'a battaniye ve oturması için sandalye getirdi. Komşular, yaşlı adama yardımcı olabilmek için Müge Anlı İle Tatlı Sert programına başvurdular. 

Müge Anlı ve ekipleri tarafından bulunduğu yerden alınan yaşlı adamın ihtiyaçları giderilerek konaklaması için yardımcı olundu.

Müge Anlı ile Tatlı Sert Programı Kapı önüne kondu, sandalyede uyudu İzle

İki kız evladı olan ve kapı kilidi değiştirilerek sokağa terk edilen Aydın Kul'un damadı Müge Anlı ile Tatlı Sert programına telefonla bağlanarak, "Benim durumum yok engelli çocuğum var hanımın da birçok hastalığı var. Biz defalarda huzurevine vermek istedik ama olmadı kendisi hep oyaladı." diyen damat Tuncer'e Müge Anlı'dan, "Tasvip edebileceğim bir durum değil ama bakmıyorum demekte özgürsünüz. Tamam saygı duyarım diyecek bir şeyim yok ama bunun yolu yordamı vardır, kapı önüne atmak mı yani?" dedi.

Ardından canlı yayına bağlanan komşuların sözleri karşısında sessiz kalamayan damat yayına tekrar bağlandı ve, "Bu adam karısının kızının parasıyla geçinirdi, içkisi kumarı da vardı. Benim hanım aradı anlattı şimdi" deyince Müge Anlı çileden çıktı.

"Siz şimdi bu adam bunu hak etti biz de böyle yaptık mı diyorsunuz? O kötüyse şu an siz çok mu iyisiniz! Bu adamı çöp torbası gibi kapı önünde bırakamazsınız. Her şeyin bir yolu var" diyerek tepki gösterdi.