Trendyol Süper Lig'de 34. hafta heyecanı yarın başlıyor Trendyol Süper Lig'de 34. hafta heyecanı yarın başlıyor

Konyaspor'da üstün başarılara imza atan ve başarılı performansıyla adından söz ettiren Abdülkerim Bardakçı, geçtiğimiz hafta resmen Galatasaray'a transfer oldu. Transferin ardından Galatasaray taraftarları bu haberi sevinçle karşıladı.

Galatasaray'ın, Abdülkerim için Konyaspor’a 2 milyon 800 bin Euro bonservis bedeli ödeyeceği öğrenildi. 

"Baştan beri gönlüm Galatasaray'dan yanaydı"

Abdülkerim Bardakçı, gerçekleşen transferle ilgili "Baştan beri gönlüm Galatasaray'dan yanaydı. Diğer kulüplerin de ilgisi oldu. Ama en son durağımız Galatasaray oldu. Muhteşem bir stat ve muhteşem bir ambiyans var. Burada oynamaktan dolayı her zaman keyif alıyordum. Deplasman takımı olarak geldiğim halde bile. Sabırsızlıkla o günleri bekliyorum. Herkes Okan Hoca'nın ne kadar iyi biri olduğunu söylüyor. Ben de merak ediyordum, Okan Hoca ile oynamayı. O da burada nasip oldu. Galatasaray'daki hedefim ilk önce oynamak sonra da kaptanlığa kadar gitmek istiyorum. Her zaman bu formanın hakkını vererek oynamaya çalışacağım." ifadelerini kullandı.

2020-2021 sezonunu Konyaspor'da geçiren Bardakçı'nın yerinin Konyaspor'da nasıl doldurulacağı şimdiden merak konusu. Bardakçı, Konyaspor'da başarılı bir performans sergilemişti. Tüm Konyaspor taraftarları ise başarılı futbolcu Abdülkerim Bardakçı'nın yerine kimin transfer olacağını merak ediyor.