Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe emekli oldu: Ömür boyu çalışmanın karşılığı bağlanan maaş bu mudur? Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe emekli oldu: Ömür boyu çalışmanın karşılığı bağlanan maaş bu mudur?

Türkiye'de yaşanan Kahramanmaraş merkezli 2 büyük depremin ardından birçok insan can ve mal kaybına uğradı. İngiltere'de depremzedeler için yardım gecesi düzenleyen Acun Ilıcalı, İngiliz basınına dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

"EKONOMİ TAM BİR FELAKET"

Afetzedelerin yaşadığı sıkıntılara değinen Acun Ilıcalı, "Her dakikayı televizyon başında yaşadık. Tam bir felaketti, hepimiz ağlıyorduk, herkes ağlıyordu. Sadece daha fazla hayatın kurtarılmasını umuyor ve bekliyorduk. Çok fazla insan kaybettik, bir o kadar insan zarar gördü. Evlerini kaybettiler, işlerini kaybettiler, her şeylerini kaybettiler ve ekonomi tam bir felaket. Bu insanlara destek olmak için yeni bir dönem başlattık. Bu yardım gecesi, insanlara gelecek için daha fazla umut vermemiz adına herkes için daha destekleyici bir gece olacak" 

"O DENEYİMİ YAŞADIM"

"Annemle babamı bir trafik kazasında kaybettim. Bu yüzden anne-babasız kalmanın ne demek olduğunu küçük yaştan beri biliyorum. Onları kaybettiğimde 20 yaşındaydım. Bu durumlarda onların duygularını paylaşırım çünkü o deneyimi yaşadım" dedi.