Survivor'da gerilim bir üst seviyeye taşındı. Survivor All Star'ın şampiyonu Nisa Bölükbaşı olmasının ardında yarışmacılar birbirine girdi. Nisa'nın haketmediğini düşüncesi içerisinde olan çoğu yarışmacı bunu katıldığı programlarda ima etti. Hatta Nagihan kendisine haksızlık yapıldığını düşündüğü için Survivor defterini kapattı. Olaylı geçen bir sezonun ardından Batuhan ve Acun Ilıcalı tartışması  devam ediyor. 

BATUHAN VE ACUN ARASINDA İPLER TAMAMEN KOPTU

Geçen sezon Survivor kadrosunda yer alarak performansıyla göz dolduran yarışmacı Batuhan Karacakaya bu sezon da aynı performansı gösterdi ancak bu şampiyon olmasına yetmedi. 

Aras Bulut İynemli uzun süre sonra yeni bir aşka yelken açtı Aras Bulut İynemli uzun süre sonra yeni bir aşka yelken açtı

Survivor All Star'da birbirinden zorlu rakipleri eleyerek finale kadar kalan ancak halkın takdirine bırakılan SMS oylamasında sınıfta kalan Batuhan Karacakaya yarışmayı üçüncü olarak bitirdi. Son olarak Nisa Bölükbaşı'nın şampiyon olmasının ardından gerilim tamamen yükselmiş ve Batuhan Karacakaya'nın ailesi başta olmak üzere Acun Ilıcalı ile ters düşmüştü. 

BATUHAN'A ARABA VERİLMEDİ

Batuhan Karacakaya'nın Acun Ilıcalı ile yaşadığı gerilim katlanarak devam ediyor. Yarışmada kazandığı arabanın kendisine verilmediği iddia eden Karacakaya mahkemenin yolunu tuttu.  Karacakaya'nın arabayı kendisine vermediği için Acun Ilıcalı'ya dava açtığı öne sürüldü.

Mynet'te yer alan habere göre, tüm sözleşmeleri ve belgeleri mahkemeye sunan Karacakaya, 3 milyon lira değerindeki aracın kendisine verileceğini ama 1 ay geçmesine rağmen herhangi bir anahtar teslimi yapılmadığını öne sürerek davasını açtığı iddia edildi.