41 yaşındaki Brezilyalı model Adriana Lima'nın eski eşi Marko Jaric’ten Valentina (12) ve Sienna (9) adlarında iki çocuğu bulunmakta. Adriana Lima'dan, Andre Lemmers ile birlikteliğinden üçüncü bebek beklediği haberi gelmişti.

Yılmaz Erdoğan sessizliğini bozdu Yılmaz Erdoğan sessizliğini bozdu

Dünyaca ünlü Brezilyalı manken Adriana Lima son haliyle görenleri şaşkına çevirdi.Bir döneme damga vuran en güzel kadını olarak gösterilen isim bir süre gündemden uzak bir hayat sürdürmeyi tercih etmişti. Aylar sonra ortaya çıkan ünlü modelin kilo almış ve yaşlanmış hali sosyal medyayı deyimi yerindeyse kasıp kavurdu.Lusail Stadyumu'nda oynanan 2022 Dünya Kupası'nda Brezilya - Sırbistan maçını kale arkasından izleyen Adriana Lima, görüntüsüyle milyonları şaşkına çevirdi.

Sosyal medyadan paylaşım yapan dünyaca ünlü mankenin bu görüntüsüne binlerce kişi yorum yaparken Lima'ya "Ne oldu sana?" sorusu yöneltildi. Adriana Lima, uzunca bir süredir objektiflerden uzak bir yaşam sürüyordu.

Dünya Kupası heyecanı devam ederken Brezilya G Grubu'nda Sırbistan'ı 2 - 0 mağlup etti.Dünyaca ünlü model, tuttuğu takımın kazanmasının ardından büyük mutluluk yaşarken sosyal medyada stadyumda paylaşım yapmayı da ihmal etmedi.

Ünlü modelin paylaştığı son fotoğrafta aldığı kilolar ve yaşlanmış yüzü dikkatlerden kaçmadı.Takipçileri "1 saattir Adriana Lima'yı arıyorum" , "Bu kadar shopa gerek var mıydı Adriana'sın sen", "Adana Limadır o. Bir daha bakın" gibi yorumlarda bulundular.