Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu'nun ayrılığı herkesi şoke etti.Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu'nun ayrıldığı iddiası sırasında Mert Yazıcıoğlu'nun rol arkadaşı Hafsanur Sancaktutan ile aşk yaşamaya başladığı iddiası da gündeme adeta bomba gibi düşmüştü. Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu’nun 4 yıllık ilişkisi bitti.

Hafsanur Sancaktutan Kimdir? - Ada Meryem Varlı - Show TV

İbrahim Tatlıses ile Mustafa Keser arasında sinirler geriliyor! İbrahim Tatlıses ile Mustafa Keser arasında sinirler geriliyor!

Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu'nun bir süredir aralarının bozuk olduğu iddiası gündemdeydi . İddialar sürerken ikiliden ayrılık haberi geldi. Afra Saraçoğlu "Mert ile 4 yıl süren çok mutlu bir ilişki yaşadık. Ancak sürdürdüğümüz ilişkimizi, aldığımız ortak bir karar ile sevgi ve saygı çerçevesinde sonlandırma kararı aldık. Dostluğumuzun devam ettiğini belirtmekle beraber bu kararımızda hiçbir 3. kişinin dahili bulunmadığını bilmenizi isteriz" açıklaması yaptı.  Ayrılığa Afra Saraçoğlu’nun dizi partneri Mert Ramazan Demir’in yol açtığı düşünülüyordu, ancak başka iddiaya göre ise ayrılığa sebep olan Mert Yazıcıoğlu’nun rol arkadaşı Hafsanur Sancaktutandı. Hafsanur Sancaktutan ile Mert Yazıcıoğlu arasında aşk iddiasına göre ise Mert Yazıcıoğlu ve oyuncu Hafsanur Sancaktutan'ın aşk yaşadığı belirtildi. Hafsanur Sancaktutan ise Deniz Can Aktaş ile olan birlikteliğini kısa bir süre önce bitirmişti.

Hafsanur Sancaktutan sessiz kalmadı,açıklama yaptı!

Instagram hesabından hakkındaki iddialarla ilgili açıklama yapan oyuncu "Hakkımda çıkan magazin haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Mert Yazıcıoğlu benim rol arkadaşımdır, sette de set dışında da görüşmekten mutlu olduğum biridir. Yılın son günü bu açıklamayı yapmak zorunda kaldığım için üzgünüm. Yeni yılda herkese güzellikler diliyorum" dedi.

Bilindiği gibi Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu'nun ayrılığı herkesi şoke etti. Ayrılma kararını duyurduktan sonra güzel oyuncu yılbaşı gecesi dekolteli pozunu paylaşınca ise eski aşkıyla ilgili yorumlardan kurtulamadı.Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu'nun dekolteli pozunu görenler "Mert'i harcadın", "Bu ne üzülmedim pozu mu?", "Biraz bekleseydin hemen happy modu yakalaman tuhaf" eleştirilerinde bulundu. 

ss