Can Yaman'ın İtalya'daki yeni dizisi! İngiliz partneri olay oldu Can Yaman'ın İtalya'daki yeni dizisi! İngiliz partneri olay oldu

Yakışıklı oyuncu Mert Yazıcıoğlu ile yaklaşık dört yıllık ilişkisini bitiren Yalı Çapkını'nın yetenekli oyuncusu Afra Saraçoğlu ayrılık kararına rağmen eski aşkıyla yaşadığı evden ayrılamadı. Güzel oyuncu Afra Saraçoğlu yoğun olduğu için arkadaş kaldığı eski sevgilisiyle bir süre daha birlikte yaşama kararı aldı.

Mert Yazıcıoğlu ve Afra Saraçoğlu'nun 4 yıllık ilişkisine bir süre önce nokta koyması herkesi şaşırtmıştı. Birlikte yaşayan çift ayrılık kararının ardından açıklama yaparak "Dostluğumuzun devam ettiğini belirtmekle beraber bu kararımızda hiçbir üçüncü kişinin dahil bulunmadığını bilmenizi isteriz. Geçirdiğimiz bu hassas süreçte hiç kimseyi zan altında bırakmadan özel hayatımızın mahremiyetine hassasiyet göstermenizi rica ediyoruz" demişlerdi.

Mert Yazıcıoğlu ve Afra Saraçoğlu ayrılık sonrası aynı evde yaşamasının sebebi ortaya çıktı. Yalı Çapkını dizisinde Seyran karakterine hayat veren Afra Saraçoğlu, Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Uskumruköy'deki iki katlı villadan ayrılmadı. Çiftin barışmadıkları arkadaşlıklarının devam ettiği söylenirken aynı evde yaşamanın sebebinin de güzel oyuncu Afra Saraçoğlu'nun yoğunluğu olduğu ortaya çıktı. Yalı Çapkını setindeki yoğunluk sebebiyle evini taşıyamayan güzel oyuncu boş zamanlarında ise eşyalarını yeni evine taşıyor.