Genç kızdan 17 Eylül tarihinden bu yana haber alınamıyordu. Bir arkadaşıyla 'red light' bölgesine eğlenmek için gittiğinde başına geleceklerden habersizdi. Beyaz bir otomobile bindirilip kaçırıldı, arabada üç kişi daha vardı.

Çanakkale Boğazı'nda kuru yük gemisinde yangın Çanakkale Boğazı'nda kuru yük gemisinde yangın

Gece yarısı beyaz otomobil yaklaşık 190 kilometre uzaklıktaki bir binanın önünde durdu. Zorla bir daireye sokulan genç kız, burada bir köpek kafesine kilitlendi.

İnsan kaçırma ihbarı alan polis, genç kızı aramaya başladı. Ekipler bölgeyi didik didik aradı, günlerce hiçbir ize ulaşılamadı. Ta ki, bir mahalle bakkalından gelen habere kadar.

Genç kızı kaçırıp köpek kafesine kilitlediler

Çinli bir kadın, 20 gün boyunca bir köpek kafesinde kilitli tutulduğu Filipinler'deki daireden kaçmayı başardı. Akıllara durgunluk veren olayın yaşandığı yer, Güney Asya'daki adalar ülkesi Filipinlerin orta kesiminde yer alan Batangas şehri.

Batangas polisi, bölgenin kuzeyindeki Barangay Alangilan ilçesindeki bir evden kaçmayı başaran kadının kurtarıldığını bildiriyor.

Genç kızın kaçırıldığı yer ise, Pampanga bölgesindeki Angeles City. Angeles City ile Alangilan ilçesi arasında 120 mil (193 kilometre) mesafe bulunuyor.

Genç kızı kaçırıp köpek kafesine kilitlediler

Polisler, Barangay Alangilan'daki bir eve baskın düzenledi ancak genç kızı kaçıran şüpheliler çoktan evden ayrılmıştı.

Polisler, kendisini kaçıran adamlardan kurtulup mahalle bakkalına sığınan genç kızı ise karakola getirdi.

Henüz genç kızın ikisi Çinli biri Filipinli üç erkeğin elinden nasıl kurtulduğu ortaya çıkmış değil. Esir tutulduğu evin görüntüleri ise, kelimenin tam anlamıyla şoke edici.

Genç kızı kaçırıp köpek kafesine kilitlediler

Dairede kurbanın kilitlendiği bir köpek kafesi göze çarpıyor. Kafeste birkaç yastık ve bir kırmızı kova da var.

Kafese oldukça yakın konumdaki çift kişilik yatağın üstünde çiçek çizimlerinin bulunduğu bir tablo asılı. Yatağın yanındaki pencereden içeriye beyaz ışıklar sızıyor.

Genç kızı kaçırıp köpek kafesine kilitlediler

Genç kızın sevgilisine gönderilen beyzbol sopalı dayak görüntülerindeki sopalar da, evin zemininde. Yeşil ve pembe renkli beyzbol sopalarının yanında ise iki koltuk bulunuyor.

Polis açıklamasında, güvenlik gerekçesiyle köydeki bir markette bulunan kurbanın adı açıklanmadı. Ancak kurbanın Çin'in Şanghay şehrinden olduğu belirtiliyor.

Genç kızı kaçırıp köpek kafesine kilitlediler

Polis tuğgenerali Jose Melencio Nartatez Jr, polisin Barangay Alangilan'daki eve düzenlediği baskınla bir başka insan kaçırma olayını engellediğini söyledi.

İnsanları kaçırma olayları, Filipinler'de sıklıkla görülen vakalar arasında. 2015 yılında Filipinler'in güneyinde iki Kanadalı ve bir Norveçli turist kaçırılmıştı.

KAYNAK:MİLLİYET