Müslüm Gürses'in hiç yayınlanmamış şarkılarının yer aldığı "Tozlu Raflar" albümü çıktı Müslüm Gürses'in hiç yayınlanmamış şarkılarının yer aldığı "Tozlu Raflar" albümü çıktı

Akın Akınözü, ABD’nin en çok okunan dergilerinden biri olan HOLA'ya 2021 yılında kapak olmuştu. Böylece HOLA'nın ilk Türk erkek oyuncu kapak yıldızı olan Akın Akınözü, geçenlerde başrolünde yer aldığı Kaderimin Oyunu (Amor y Traición) ismiyle ABD'nin en geniş içerikli ikinci ispanyolca yayın yapan kanalı Telemundo'da yayınlandı. Yayın öncesinde Akın Akınözü ile sosyal medya platformları üzerinden bir çok röportaj yapıldı.

Anadili gibi İngilizce konuşan oyuncu, Latin Amerikadaki hayranlarını İspanyolca selamlaması büyük ilgi görmüş, Latin Amerika ülkelerinde Twitter gündeminde yer almıştı olmuştu. ABD’de Hispaniklere hitap eden Telemundo kanalında yayınlanmaya başlayan Hercai dizisiyle birlikte, dizinin başrolü Akın Akınözü, Hispaniklerin yeni idolü olmuştu. Kaderimin Oyunu ile başta Amerika olmak üzere Latin Amerika ülkelerinde Akın Akınözü rüzgarı yeniden esmeye başladı. Amerika'da Hispaniklere hitap eden Telemundo adlı kanalda yayınlanmaya başlayan Kaderimin Oyunu dizisinde başrol olan Akın Akınözü Hola USA dergisine konuştu.

ANNEME ÇOK MİNNETTARIM!

Hola dergisine röportaj veren Akın Akınözü Kaderimin Oyunu ve Cemal karekteri hakkında sorulara cevap verdi. Hikaye anlatımının çok evrensel bir şey olduğunu ifade eden Akınözü duyguların evrenselliğine inandığını söyledi.

HOLA: Anneniz Türkiye'de tanınmış bir oyuncusu, bu konuda size verdiği en iyi tavsiye nedir?

Annem bana özel olarak bir tavsiyede bulunmadı ama vermiş olduğu sevgisiyle beni her zaman güçlü hissettirdi. Bana yeni şeyler yapabilmek, sahneye çıkmaktan korkmamak ve her zaman kalbimin sesini dinlemem için cesaret verdi ve bunun için ona çok minnettarım. Davranışları ve bana hissettirdikleri bence en değerlisi; bunun için anneme çok minnettarım. Kaderimin Oyunu ile Telemundo ve ABD'deki Hispanik izleyicilerle yeniden bağlantı kurma fırsatı bulduğum için çok mutluyum.Telemundo'nun Hispanik izleyicileriyle yeniden bağlantı kurma fırsatına sahip olmak harika bir duygu. Ürettiğimiz şeyler Hispanik izleyicilerde yankı uyandırıyor ve bence bu başarımızın anahtarlarından biri, ortak bir dil bulduğumuz için içeriğimize büyük bir ilgi ve talep var. İnsanlar, özellikle Latinler, anlattığımız hikayelerle kendilerini özdeşleşmiş hissediyorlar ki bu bir oyuncu için çok değerli...

Türk aktör, başta Türkiye olmak üzere dünya çapında kısa sürede milyonlarca hayran kazandı ve Latin halkı arasında en sadık hayranlarına sahip. (Hola)

SANATÇI AİLESİ

Başarılı oyunculuğu ve yakışıklılığıyla kısa sürede milyonlarca hayrana kavuşan Akın Akınözü'nün annesi Özlem Akınözü 13 Ekim 1964 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Ankara Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan ve şimdiye kadar birçok dizide ve filmde rol alan Özlem Akınözü, babası TRT nin ilk spikerlerinden olan usta seslendirme sanatçısı Süreyya Arın, amcası ise Türk belgeselciliğin babası olan yönetmen ve akademisyen Süha Arın'dır.