Emanet dizisiyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan ve dünyanın her yerinde hayranları olan Halil İbrahim Ceyhan, sık sık sosyal medyada gündem oluyor. 

EMANET'İN YILDIZI HALİL İBRAHİM CEYHAN: “DİJİTAL PLATFORMLAR ÇOK DAHA ÖZGÜR”

Uzun süredir sosyal medya listelerinin en üst sıralarında yer alan Halil İbrahim Ceyhan'a özellikle yurtdışındaki hayranları büyük bir destek veriyor.  Ünlü oyuncunun sosyal medyadaki popülerliğe bir hayli yüksek.

Halil İbrahim Ceyhan kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte ünlü oyuncu ve  şarkıcı Halil İbrahim Ceyhan yaşı, hayatı... - Medya Haberleri

Çalıştığı başarılı projelerle isminden söz ettiren ve dünyada milyonlarca hayranı ve takipçisi olan Akın Akınözü ve Tuzak kısa sürede başta Türkiye olmak olmak üzere; Amerika, Şili, Arjantin, Honduras, Libya, Cezayir, İtalya, İspanya, Peru, Panama, Yunanistan, Mısır, Irak, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Brezilya, Portekiz, Yeni Zelenda, Yeni Zelanda, Macaristan gibi birçok ülkenin Twitter gündeminde trendlerinde yer alıyor.

Tuzak dizisi Umut kimdir? Tuzak'ın Umut'u Akın Akınözü kimdir, kaç yaşında,  nereli, sevgilisi kim? İşte Akın Akınözü ve sevgilisi Sandra Pestemalciyan  hakkında bilgiler - Galeri - Yaşam

Genç oyuncuların ülke sınırlarını aşan bu başarısı sosyal medyada da rekabet ortamı oluşturuyor. 

Akın Akınözü Cumhuriyet Pazar'a konuştu: 'İntikam değil adalet!'

Adba.tv tarafından haftalık olarak yapılan ‘En Popüler Erkek Oyuncular’ tablosunda 23-29 Kasım tarihleri arasında gelen ileti sayılarına göre ilk 10’a giren isimler aşağıda.

Akın Akınözü, dizisi tutmasa da popülerliği kimseye bırakmadı! En yakın rakibi, Halil İbrahim Ceyhan! 2

Bir kaç haftadır Akın Akınözü, uzun zamandır tahtı kimseye bırakmayan Onur Seyit Yaran’ı yerinden etmiş durumda. 2. sırada yer alan Halil İbrahim Ceyhan ise günlük olarak yayınlanan Emanet dizisi ile tablodaki yerini koruyor. Zirvedeki değişimlere karşın Ceyhan, uzun zamandır kimseye yerini bırakmadı.

Can Yaman'ın İtalya'daki yeni dizisi! İngiliz partneri olay oldu Can Yaman'ın İtalya'daki yeni dizisi! İngiliz partneri olay oldu

Akın Akınözü'nün yıllar içindeki değişimiyle çok konuşuldu - Son Dakika  Magazin Haberleri

Akın Akınözü, Tuzak dizisinin reytinglerinin düşük olmasına karşılık, diziden bağımsız olarak çok konuşuluyor. Paylaştığı fotoğraflar, hayranları tarafından binlerce yorum ve beğeni ile sosyal medyanın gündeminden düşmüyor.