Akın Akınözü, Mevcut Bilgi tarafından belirlenen 8 Ocak 2023 - 14 Ocak 2023 haftası En Çok Konuşulan Erkek Oyuncular listesinde 4. sıra ile yine zirvede! Son dönemin öne çıkan başarılı erkek oyuncular arasında yer alan ve Yeni Nesil Jön olarak anılan Akın Akınözü, tv8’in Tuzak dizisindeki başrol rolüyle de hayranları tarafından heyecanla takip edilmekte.

Aras Bulut İynemli uzun süre sonra yeni bir aşka yelken açtı Aras Bulut İynemli uzun süre sonra yeni bir aşka yelken açtı

Resim

Oyuncu, son dönemin en popüler erkek oyuncuları arasında da yurt içinde ve yurt dışında ilk sırada yer almakta! Hercai ile kazandığı büyük hayran kitlesi, genişleyerek uluslararası arenada milyonlara ulaştı. Akınözü’nün yer aldığı diziler, yurt dışında büyük rağbet gördüğünden yurt dışı satışların artması giderek daha çok sosyal medyada konuşuluyor ve kendisiyle ilgili yorumlar da ön plana çıkıyor. Düzenli olarak Mevcut Bilgi tarafından oluşturulan “En Çok Konuşulan Erkek Oyuncular” tablosunda Akın Akınözü, Tuzak dizisi başladığından beri listede yine zirvede!