Başrollerinde Akın Akınözü (Umut) ve Bensu Soral (Çiçek) dışında dizide Talat Bulut (Aslan), Rıza Kocaoğlu (Güven), Onur Durmaz (Ali), İlayda Çevik (Luna), Yağız Can Konyalı'nın (Mete) yer alacağı Tuzak dizisi büyük bir merakla bekleniyor.

Muhteşem oyuncu kadrosuyla dizi şimdiden merak edilmeye başlandı.

Başrolünü Akın Akınözü'nün üstleneceği Tuzak dizisi Türkiye, İspanya, Şili, Arjantin, Brezilya ve Amerika'nın gündeminde yer alırken diziyle ilgili şoke eden detaylar ortaya çıkmıştı.

Tuzak dizinde yer alacak başrol oyuncuları için fikir ayrılıkları meydana geldi. İki genç oyuncunun partner olacak olması bazı izleyicileri sevindirirken bazılarını ise rahatsız etti. 

Bensu Soral kimdir? Bensu Soral kaç yaşında ve nereli?

Bensu Soral, Cam Tavanlar dizisindeki performansıyla izleyicilerden birçok eleştiri almıştı.  Oyuncunun karakteri yeterince iyi canlandıramadığı ve performansının sıkıntılı olduğu yönünde sosyal medyada birçok paylaşım yapılmıştı. Hatta dizinin erken final yapmasındaki nedenlerden birisinin de Bensu Soral’ın yeterince iyi olmaması izleyicilerin çok konuştuğu konulardan birisiydi.

Akın Akınözü'nün Tuzak dizisindeki partneri Bensu Soral için kafalar fena karışık! haberi

Akın Akınözü ve Bensu Soral'ın nasıl bir uyum yakalacakları şimdiden merak konusu haline gelirken dizinin çekimlerinin bu hafta başında başlayacağı açıklandı.

Sosyal medyada her gün gündem olan yakışıklı oyuncu Akın Akınözü'nün yeni projesi, genç oyuncunun hayranları tarafından merakla bekleniyor.

Dünya gündeminde Akın Akınözü rüzgarı! Dünya gündeminde Akın Akınözü rüzgarı!