Aleyna Tilki, yaptığı paylaşımlarla adının Uzi ile anılmasına sebep olmuştu. Genç şarkıcı, Uzi ile ilişki yaşadığı iddialarına yanıt vererek olaya noktayı koydu.

Aleyna Tilki, Uzi'nin doğum gününü orta parmak işaretiyle kutladı: Kalbinin  ve hikayenin derinliğinin karşılığı ömür boyu huzurlu bir yaşam - Son Dakika

Ebru Şallı'nın eşi Uğur akkuş ve yeğenine hapis cezası! Ebru Şallı'nın eşi Uğur akkuş ve yeğenine hapis cezası!

Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre; Aleyna Tilki, önceki gün Emirgan'da görüntülendi. 

Muhabirlerin röportaj isteğini geri çevirmeyen Tilki, "Telefonumu unuttum, onu almaya gelmiştim. Keyifli gidiyor ama son zamanlarda iptal edilen konserlerim ile ilgili konuşmak istemiyorum çünkü zaten bununla ilgili üzüntümü belirtmiştim. Benim 50 kişilik bir ekibim var. Konserlerimin iptal olması sadece benim değil, onların da hayatını çok olumsuz etkiliyor ve bu durumdan dolayı çok üzülüyorum. Bu konuda çok hassas hissediyorum kendimi ve gerçekten çok duygulanıyorum" diyerek, üzüntüsünü dile getirdi.

Bir dönem adının aşk dedikodularına karıştığı ve geçtiğimiz günlerde doğum gününü kutladığı "Uzi" lakaplı rapçi Utku Cihan Yalçınkaya ile alakalı sorulara, "Doğum gününü kutladım. Çok gerçek ve iyi bir insan. Belki bir gün iş yaparız. Geçmişte aşk yaşamadık. Öyle bir şey olmadı arkadaşlar" cevabını verdi.