Barcelona, El Clasico'nun tekrarını isteyecek Barcelona, El Clasico'nun tekrarını isteyecek

Ülker Stadyumu 1907 Tribünü'nde gündeme ilişkin açıklamalar yapan Ali Koç, Trabzonspor-Beşiktaş maçındaki kural hatası, Trabzonspor'un Yenikapı kutlaması, 2013-2014 sezonundaki Beşiktaş - Galatasaray maçı ve 2010-11 Süper Kupa maçına değindi.

"Beşiktaş bir başvuru daha yapabilir"

"Temsilci raporlarına bakmadan Trabzonspor'u 5 dakikada şampiyon ilan ettiler. Beşiktaş-Trabzonspor maçıyla ilgili kural hatası başvurusu var. Reddedildi. 7 gün tahkim süresi var. O tahkim süresi, bu maçta dolmamıştı. Dolayısıyla, Beşiktaş bir başvuru yapabilir. Tahkim sonucu çıkmadan, bu ligi tescil edemezsin değil mi?" O sonuç çıkmadan, Antalyaspor maçının temsilci raporlarına dahi bakılmadan, yangından mal kaçırır gibi TFF, maç bittikten tam 5 dakika sonra, kutlama mesajı yayınlıyor." 

"Beşiktaş'ın 2 penaltısı verilmedi"

"Beşiktaş - Trabzonspor maçında Beşiktaş'ın 2 penaltısı verilmedi. Berat'ın Ghezzal'a müdahalesi es geçildi. Vida'nın pozisyonunu yayıncı kuruluş gizledi."

"Beşiktaşlı taraftarlar sahaya girince 4 maç ceza ve hükmen mağlubiyet oldu"

"Trabzonspor - Antalyaspor maçında son dakikada taraftarlar maç bitmeden sahaya girdi. Aynı olay 2013-2014 sezonunda Beşiktaş - Galatasaray maçında oldu. Beşiktaş'a o olaylardan dolayı 4 maç ceza ve hükmen mağlubiyet cezası verildi."