Mücadele eden bütün topluluklarda çok seslilik vardır. Eleştiriler olur, yol haritasını yüklenip yol açanlarda sürekli eleştirilir. Ama sorumluluk almaya gelince kimse yük almak ve yükü hafifletmek için omuz vermez. Bu süreçleri çok yaşadık ve yaşamaya devam ederken bugün EYT Federasyonu ülkemizin en büyük sivil toplum kuruluşları arasına girdi. Her alanda destek isteyen mağdur arkadaşlarımızın çağrıları üzerine yine bizler sorumluluk almaya devam ediyoruz.

“Ya bir yol bul ya bir yol aç ya da yoldan çekil.” – Konfüçyüs

Yolumuz belli… Hak mağdurlarının buluştuğu ve mağdurların sesi olmak için yola çıkan bizler bu süreci en verimli şekilde değerlendirerek tabandan alınan bilgileri en yukarıya taşımak için bizler her alanda olmaya gayret ediyoruz. Bu süreçten sonra da siyasilere, sendikalara ve yandaşlara rağmen mağdurların sesi olmaya devam edeceğiz.

EYT mücadelesinde yaşanan sıkıntıları üst üste koysak sadece egolu insanların ve mağduriyeti kullanarak kısa yoldan siyasetten yararlanmak adına karşımıza çıkan üretmeyen, kendisinin nerede olduğunu bilmeden mağdurların hakkını almak yerine kendi egoları için mücadeleye zarar verenleri yıllardır zaten fark edip ve kendi aramızdan ayırarak yolumuza devam ediyoruz. Ama bunlara izin vermiş olmasaydık bugün bu mücadele ülkemin sadece bir yerinde kalmış olacaktı.

Bugün EYT Federasyonu ülkemizin en büyük sivil toplum kuruluşu ve diğer mağdurların da yanımızda olmasıyla bizler daha ileri giderek siyasileri ve emek sömürücüsü sendikaların karşısında dimdik durmaya devam edeceğiz.

Kartal Belediyesi’nde yarım maaş krizi! Kartal Belediyesi’nde yarım maaş krizi!

Birlik içinde mücadeleyle mağdurların sesi olmak için varız biriz ve buradayız diyerek yollara düşenleriz.

Erken seçim ya da zamanında olacak bir seçimde bu seçimi belirleyecek olanda bu hak mağdurlarının birlik beraberliği olacaktır. Bütün mağdurlar güçlerinin farkına varmalı ve ben mağdurum diyen bütün mağdur arkadaşımızla EYT Federasyonu çatısı altında birleşmeliyiz. Bu açık bir çağrıdır. Emekli, staj, GSS borçlusu, EYT’li belediye işçi emekçileri ve buna benzer mağduriyetler yaşayanları bekliyoruz.

3 Temmuz EYT Federasyonu Genel kurulundan sonra kurulacak olan komisyonlarla daha çok mağduriyet yaşayan emekçi kardeşlerimizin sesi olmaya gayret edeceğiz.