EYT Federasyonu Başkan Yardımcısı Alper Özüpak, EYT konusunda bir kesimin yanlış bilgilendirme yaptığını ifade ederek “Yıllardır yan yana omuz omuza mücadelemizi buralara taşıdık ve 1999 öncesi haklarımızı eksiksiz olarak alana kadar mücadeleye devam edeceğiz” dedi.

Özüpak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“EYT bizim sayemizde çözüldü diyenlere sorayım her bayram müjde müjde diye naralar atan siz değil miydiniz?

Masada alacağımızı aldık müjde diye naralar atan siz değil miydiniz?
Staj için görüşme yaptık çözülecek diye müjde verip sonra da bakanın açıklamasından sonra stajı unutan sizler değil miydiniz?

EYT kitlesine yalan söyleyen sarı EYT değil miydi?

Türkiye Sağlık-İşçileri Sendikası'ndan hukuk zaferi! Meslek kodu değişti Türkiye Sağlık-İşçileri Sendikası'ndan hukuk zaferi! Meslek kodu değişti

EYT Federasyonu olarak tek çözüm öneriyoruz arkamızda 1 mağdur arkadaşımızı bırakmadan mücadeleye devam etmektir. Ama sizler her seçim dönemi ortaya çıkıp yandaşlık yaparak formüllere kitlenin razı gelmesini sağlamak için kurulan sarı EYT’ye rağmen milyonların katıldığı mitingler yapmaya basın açıklamasına dahi binlerce insanın katılımı ile sesimizi bütün dünyaya kırmadan dökmeden hak aramanın nasıl olacağını gösteren kızıl saçlı kadın Gönül BORAN ÖZÜPAK’la bu dava sonuçlanacak.
Yıllardır yan yana omuz omuza mücadelemizi buralara taşıdık ve 1999 öncesi haklarımızı eksiksiz olarak alana kadar mücadeleye devam edeceğiz.

2008 yılında AK Parti’nin yaptığı maaş reformunun düzeltilmesi için mücadelemiz de devam edecek
Staj mağdurlarına yıllardır çağrı yaptık ama onlar arkalarında kitlesi olmayan sadece kendilerinin yazdığını kendilerinin okuduğu sarı EYT ile yol yürüdüler ne oldu staj mağdurlarına da yalan söylediler ve mağdur etmeye devam ediyorlar.

Hak araması kapıda kul olarak aranmaz iktidara da muhalefete de tek çare alanda meydanda gücünü göstermekle olur ve bunu EYT Federasyonu başardı.

Ülkemizin gündeminden düşürmeden EYT mücadelemizi buralara getirdik. Emek veren bütün kaderdaşlarımızla başardık ve daha kazandığımız bir şey yok EYT yasası meclise bir an önce gelmeli ve kışı EYT’liler rahat geçirmeli çalışmayan evine ekmek götürmeyen kardeşlerimizin rahat bir nefes almasını sağlamalıyız.

Gönül başkan bugüne kadar kesinlikle EYT kitlesine yalan ve yanlış bilgi vermedi ve yoktan bir davayı buraya taşıyan EYT kitlesi tarih yazmaya devam ediyor.
Yaşasın EYT kardeşliğimiz”