Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi çirkin görüntülere sahne oldu. İslam karşıtı bir grup provokatör, “Kutsal İnek Bayramı” adı altında İslam'ı aşağıladı. Bazı öğrenciler İslami değerlerin alaya alındığı etkinliği basıp, tepki gösterdi

TIKLIM TIKLIM DOLU SALON, KAHKAHALARLA İNLEDİ

Cübbe ve sarıkla kürsüde konuşmaya başlayan bir öğrenci, "Ben bir imamım" diye bağırmaya başladı. Arkadaşları da onu alkışladı, kahkahalara boğuldu."Kutsal İnek Bayramı" adı altında düzenlenen bu etkinlik için salonun tıklım tıklım dolu olduğu gözlendi.

MÜSLÜMAN ÖĞRENCİLER BASTI

İslami değerlerin ayak altına alındığı etkinliği basan öğrenciler, büyük tepki gösterdi. Sosyal medyada gündem olan bu olay birçok kullanıcı tarafından "rezalet" olarak adlandırıldı. 

Ümraniye'de trafik kazası! Trafik polisi şehit oldu Ümraniye'de trafik kazası! Trafik polisi şehit oldu

Bu olaya tepki gösteren kişiler arasında Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın vardı.  Yalçın, "İfade özgürlüğü hak, inanca saldırı alçaklıktır! Hiç kimse eğlence adına İslam düşmanlığı yapamaz,inancımızla dalga geçemez,değerlerimizi tahkir ve tezyif edemez. Herkes haddini bilmeli! Ankara Üniversitesi  yönetimi bu rezilliğe dur demeli, Yükseköğretim Kurulu ve savcılık gereğini yapmalı!" dedi.