ABD'nin Oregon eyaletinde yaşanan akılalmaz bir olay bugün gündeme oturdu. Güvenlik kamerası görüntüleri ve Multnomah İlçe Bölge Savcılığına göre, olay Portland'ın Gateway Transit Center MAX tren istasyonunda gerçekleşti.

KÜÇÜK ÇOCUĞU RAYLARA İTTİ

Yürümeye yeni başlayan 3 yaşındaki kız çocuğu hiçbir şeyin farkında olmadan annesinin yanında duruyordu.

Anne-kız trenin gelmesini beklerken arkalarında oturan bir kadın aniden ayağa kalkarak küçük çocuğu öne itti. Beyaz uyarı çizgisinin hemen kenarında duran kız önce yere düştü daha sonra baş aşağı platformdan raylara düştü.

32 yaşında olduğu ve adının Brianna Lace Workman olduğu öğrenilen yabancı soğukkanlı bir şekilde geri çekilip yerine otururken istasyon bir anda buz kesti. Kısa süren bir şok sonrası insanlar hemen küçük kızı raylardan kurtarmak için harekete geçtiler.

Kamera görüntülerinde küçük kızın düştükten sonra kafasını raylara çarpsa da ani bir hareketle ayağa kalktığı ve kendini kurtarmaya gelen insanlara yöneldiği görüldü.

SAKİNCE İZLEDİ

Görgü tanıkları 3 yaşındaki kızı güvenli bir şekilde yukarı çekerken onu raylara iten kadının sakince olan biteni izlemesi gözlerden kaçmadı.

İsrailli yüzbaşından itiraf! 'Hannibal Protokolü'nü uyguladık İsrailli yüzbaşından itiraf! 'Hannibal Protokolü'nü uyguladık

Olay sonrası küçük çocuk hastaneye kaldırıldı. Şiddetli baş ağırısı çeken ve kafasında yara izleri olan çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.

SALDIRGAN TUTUKLANDI

Multnomah İlçe Bölge Savcısı Mike Schmidt, saldırganın tutuklandığını açıkladı. Kadın birinci derece darp teşebbüsü, toplu ulaşıma müdahale, ikinci derece düzensiz hareket ve başka birini pervasızca tehlikeye atma suçlarından yargılanıyor.