Komedyen Eric Neumann, haftalık olarak yapılan programda yan yana oturan kadın ve adamı görünce erkek olan izleyicisine sevgili olup olmadıklarını sordu. Kadın bu soru karşısında 'Annemle cinsel ilişkiye girdi' yanıtını vererek herkesi şaşırttı.

Rusya'daki kanlı saldırı hakkında çarpıcı detay! 100'e yakın kişi kayıp Rusya'daki kanlı saldırı hakkında çarpıcı detay! 100'e yakın kişi kayıp

Neumann şaşkınlığını attıktan sonra olayların detaylarını sormaya başladı. Adı bilinmeyen kadın 'Sevgilim ile yurtdışındaydık onu annemle tanıştırdım' diyerek anlatmaya başladı. O dönem 20 yaşında olan sevgilisini, 49 yaşındaki annesi ile cinsel ilişkiye girerken yakaladığını ve hayatının şokunu yaşadığını dile getirdi. Programı birlikte izlemeye geldikleri arkadaşlarının da o tatilde yanlarında olduğunu fakat hiçbir şeyden haberleri olmadığını da belirtti. Annesinin bu durumu çok normal bir şeymiş gibi karşıladığını anlatan kadın o günden sonra annesi ile arasına asla yakınlaşmayacak bir mesafe girdiğini anlattı.