Antalya'nın Muratpaşa ilçesine bağlı Yeşilbahçe Mahallesi 1468 sokaktaki 4 katlı apartmanın ikinci katında bir anne evladı tarafından boğazından bıçaklanarak öldürüldü. Edinilen bilgiye göre, Y.E.T. (37) ile alışverişten dönen annesi Zübeyda Tıraş (61), arasında henüz bilinmeyen bir sebepten tartışmaya başladı.

Tartışmanın giderek büyümesi üzerine Y.E.T., o sırada elma yiyen annesine ekmek bıçağıyla saldırmaya başladı. İkilinin arasında yaşanan arbedede Y.E.T. annesini boğazından bıçakladı. Anne Zübeyde Tıraş olay yerinde hayatını kaybetti.

Antalya'da kan donduran cinayet: Annesini boğazından bıçaklayarak öldürdü

DAEŞ'e büyük darbe! "Bozdoğan-29" operasyonlarında 23 şüpheli yakalandı DAEŞ'e büyük darbe! "Bozdoğan-29" operasyonlarında 23 şüpheli yakalandı

“HATIRLAMIYORUM”

Otopsi işlemleri tamamlanan kadının cenazesi ise yakınlarına sabah saatlerinde teslim edildi. Öte yandan annesini boğazından bıçaklayarak öldüren Y.E.T.'nin ilk ifadesinde olay anı için “Hatırlamıyorum” dediği öğrenilirken, şahsın ifade işlemlerinin polis merkezinde devam ettiği belirtildi. Polisin olayla ilgili incelemesi ise devam ediyor.