İstanbul Bağcılar'da hafta başında saat 16.30 sularında annesi Havva S.'nin başını bıçakla keserek balkondan aşağı attı. Ardından evi ateşe veren zanlı polisler tarafından yakalandı. 

Görüntüleri sosyal medyaya sansürsüz şekilde sızdırılan kişiler gözaltına alınırken tüm Türkiye o korkunç görüntülere maruz kaldı. 

Bağcılar'daki cinayetin görüntülerini paylaşan 3 kişi serbest bırakıldı

 KENDİSİNİ EVE KİTLEDİ

Polis ekipleri evin kapısını kırarak içeri girdi. Cani adam evde saklanmış şekilde beklerken polisler Bakırköy Adalet Sarayı'na sevk edildi. Cumhuriyet savcısına ifade veren uyuşturucu bağımlısına hakim 'Canavarca hisle, eziyet çektirerek öldürme' ve 'Üstsoydan akrabayı kasten öldürme' suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderilmesine karar verdi.

Bakanlıktan o oyuncak bebekler için kritik uyarı: 'İade edin' Bakanlıktan o oyuncak bebekler için kritik uyarı: 'İade edin'

İDAM GERİ GELSİN ÇAĞRISI

Annesinin kafasını kesip balkondan aşağı attığı görüntüleri sansürsüz şekilde sızdırılması sonrası vatandaşlar Ali S. için idam istenildi. Uyuşturucu maddenin insanı nasıl vahşileştirdiği net şekilde görülürken milyonlarca kişi idamın geri gelmesi için çağrıda bulundu. Ali S. 'indirimsiz' 'ağırlaştırılmış müebbet' hapsin verilmesini istiyor.