Yeşilçam'ın yıldızı Ahu Tuğba'dan sevenlerini üzecek haber: Trafik Kazası geçirdi! Yeşilçam'ın yıldızı Ahu Tuğba'dan sevenlerini üzecek haber: Trafik Kazası geçirdi!

Uzun yıllardır seyirciyi ekran başına kitleyen, başrollerini Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Oya Okar ve Ozan Çolakoğlu gibi isimlerin paylaştığı Arka Sokaklar dizisinde ayrılıklar devam ediyor. 

Bu sene 17.sezonuyla seyircilerin karşısına çıkan Arka Sokaklar dizisinde yaşanan kadro değişikliği izleyicileri derinden üzmüştü.

Arka Sokaklar, 17. sezonuyla izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanırken 16 yıldır Mesut Komser karakterine can veren Şevket Çoruh'un yeni sezon öncesi diziden ayrılması akabinde dizinin yayın hayatına ara verilmesi sevenlerini çok üzmüştü.

Zafer Ergin, yapımcı Türker İnanoğlu'nun talebi üzerine çekimlerine ara verilen diziden ayrıldı.

ZAFER ERGİN SÖZLEŞMESİNİ FESHETTİ

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, 45 gün olarak planlanan aranın uzatılması üzerine açıklama yapan Yapım şirketi Erler Film, bu nedenle ekipten iş bulanların ayrılabileceğini açıklamış, dizi tekrar çekilirse de yeni oyuncularla yola devam edileceğini belirtmişti. Son gelen haberlere göre dizinin Rıza Baba'sı Zafer Ergin projeye veda etti.

"Kuş Uçuşu" dizisinde de konuk oyuncu olan usta aktör, 17 yıl rol aldığı Arka Sokaklar diziyle yaptığı sözleşmeyi de feshetti ve yeni gelecek projeleri değerlendirme kararı aldı.