Survivor All Star'da büyük tartışma... Finale kalabilmek adına yarışmacılar kıran kırana mücadele ediyor. 6 Haziran 2022 Haziran'da yayınlanan bölümde Atakan Arslan ve Adem Kılıçcı arasındaki gerilim iyiden iyi arttı. Tansiyonu yüksek anlarda tepkiye neden oldu. Avatar Atakan'dan beklenmedik hareket! Adem çılgına döndü.

Can Yaman'ın İtalya'daki yeni dizisi! İngiliz partneri olay oldu Can Yaman'ın İtalya'daki yeni dizisi! İngiliz partneri olay oldu

Survivor All Star'ın bugün yayınlanacak 126. bölüm fragmanında Atakan ve Adem arasındaki kavga çıktı. Ünlüler takımından eski takım arkadaşı Adem ve Atakan'ın şoke eden kavgası sosyal medyada Trend Topic listesine girdi. #AdemKılıçcı ve Atakan etiketlerine birçok paylaşım yapıldı. 

"GEL VUR BAKALIM"

Dokunulmazlık oyununa Atakan ve Adem karşı karşıya geldi. Atakan, yarışma esnasında önüne geçen Adem'e tekme attı. Adem ise oyunu tamamladıktan sonra "Ben sana vurursam görürsün" diyerek tepki gösterdi.

Adem'in bu sözleri üzerine sinirlenen Atakan ise "Gel vur bakalım" dedi ve  yerinden kalkarak Adem'in üstüne yürüdü. Olay anları fragmanda gösterildi.