Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasında geçen öğretmenler tartışmasına MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de katıldı. Bahçeli, Kemal Kılıçdaroğlu'na "Sözde öğretmene yapılan efeliği affetmeyeceğiz diyen Kılıçdaroğlu, asıl Türk milleti seni affetmeyecek" dedi.

Bahçeli'nin konuşmasından başlıklar şöyle: 

"MHP, kahraman güvenlik güçlerimizin sonuna kadar yanındadır.Zilletin diğer ortaklarının da Kılıçdaroğlu’ndan farkı yoktur. Bize göre Kılıçdaroğlu’nun 6 lider aynı şeyi söylüyoruz sözünün ilk ve öncelikli muhatabı bellidir.  Nitekim bu iddiasının doğru olup olmadığının zillet ittifakının diğer 5 ortağının da sorumluluğu altındadır.

Bu düşkün ve düşük ittifakın aynı şeyleri söylediklerinin ifadesine rağmen henüz Cumhurbaşkanı adaylarının kim olduğu meçhul ve muammadır.

Geçmişte denenmiş ve test edilmiş siyaset eskilerini tekraren gündeme getirip Cumhurbaşkanı adaylığıyla ilgili tartışmaların istikametini değiştirmeye çalışmak zillet adına beyhude bir çırpınıştır. "

Bir isim üzerinde uzlaşmaktan aciz kalan, birbirine sürekli çalım atan, kulisleri kaynatan, dedikodu çarkını döndüren partilerin asıl üzerinde durmaları gereken husus aynı şeyleri söylemeleri değildir.

Önemli olan söylediklerinin ne kadar arkasında durdukları, üstelik ne anladıkları meselesidir. Zillet İttifakı fikri ve fiili olarak dağılmıştır, masa devrilmiş altından CHP’nin kuklası olduğu aşikar olan Emek ve Özgürlük isimli sol ve bölücü bir ittifakın ortaya çıktığı görülmüştür.

HDP’nin bu ittifakla eklemlenmesi sinsi bir kurnazlıktır.

Bugüne kadar zillet ittifakı bölücü terörle arasına mesafe koymamıştır. Türkiye düşmanlarının yörüngesinden fırıl fırıl dönmekten vazgeçmemiştir.  Maalesef hiçbir milli meselede duyarlılık göstermemiştir. Ne yaman bir çelişkidir ki Yunanistan’ın tahrikleri CHP’nin gündeminde yoktur.

Mavi Vatan’daki beka mücadelesi CHP’nin umrunda değildir. Hatta buna karşı hazım zorlukları çektiği herkesin bildiği hazin bir gerçektir. Yunanistan elbette bardağı taşırmak için elinden gelen tacizleri sahnelemektedir.  S-300 hava savunma sisteminin F-16 savaş uçaklarımıza kadar kilidi atması, karşılıksız ve yaptırımsız bırakılmaması gereken bir haydutluk örneğidir.

Söz konusu radar kilidinin NATO misyonu çerçevesinde görev icra eden savaş uçaklarımıza atılması da meselenin bir başka düşündürücü boyutudur. NATO bu düşmanlıkla ilgili gereğini süratle yapmak zorundadır. Radar kilidi atan Yunanistan, kural ve hukuk ihlali yaparak Türkiye’nin radarına girmiştir.

Afet Uzmanı Tokat depremini değerlendirdi: Deprem potansiyelinin var olduğu bilinen bir fay hattıydı Afet Uzmanı Tokat depremini değerlendirdi: Deprem potansiyelinin var olduğu bilinen bir fay hattıydı

Tam da bu sırada ABD Dış İlişkiler Komitesi Başkanı’nın Atina’da dile getirdiği “Türkiye Doğu Akdeniz’de en büyük tehdittir” sözü küstahlıktır, kifayetsizliktir. Asıl stratejik tehdit Yunanistan’ı askeri üs haline getirip Türkiye’ye silah doğrultmasını kışkırtan ve bunun için askeri yığınak yapan ABD’dir.

Hiç kuşku yok ki Türkiye her türlü ihmale bütün milli güç unsurlarıyla hazırdır."