Bayramın bitimine yakın piyasalar açıldı. Enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından Altın ve Para Uzmanı İslam Memiş piyasaya ilişkin önemli yorumlarda bulundu. 

Milletvekillerinin alacağı zamlar belli oldu! Milletvekillerinin alacağı zamlar belli oldu!

 'Varlıklarınıza sahip çıkın' diyen Memiş, "Enflasyon rakamları yükselmeye devam ettikçe küresel piyasalardaki bozulmalar devam edecek. Uyarılarım vardı. Amerika'daki enflasyon rakamı yüksek gelince ister istemez değerli metallerde, kripto para piyasasında ve borsalarda bir baskılanma söz konusu. Amerika Merkez Bankası FED 75 baz puanlık faiz artırma beklentisini sürdürüyor" ifadelerini kullandı.

'UYANIK OLUN'

"Önemli olan miktarlarınızı artırmaktır" diyen ve uyarılarına devam eden Memiş, şu ifadeleri kullandı: Yıl içindeki veya ay içindeki dalgalanmalar değil, miktar üzerinden emtia artırmanın daha önemli bir karar olduğunu düşünüyorum. Ekranlarda gram altın 960 olarak gösteriyor, hayır şu an 992 lira. Gördüklerinize değil piyasalara inanın. Dolar şu an 17,58 civarında. Kur tuzağına karşı çok uyanık olun."

DİJİTAL SAVAŞA HAZIR OLUN

"Artık dijital hackerlerın savaşlarına hazırlıklı olun. Bundan sonraki süreçlerde bütün sosyal medya hesaplarında ve televizyonlarda dünya hackerların savaşını konuşacak... Fabrikalara, özel gizli bilgisi olan şirketlere, bankaların sistemlerine büyük bir operasyon yapılacak. Hackerların saldırısı ile korku ve paniği pompalayacaklar. Şu mesajı verecekler: Varlıklarınız güvende değil. Hackerler bankalardan rüşvet alarak bundan vazgeçebilir"