Şüphesiz Survivor tarihinin en kaoslu sezonu bu sezondu. Survivor All Star'da kavgalar, aşk üçgenleri, stratejiler, kavgalar derken izleyiciler ekrana kitlenmişti. Bir yandan Barış, Sercan, Nisa, Ogeday diğer yandan Mert, Sude ve Makbule aşk haberleriyle heyecanın dozunu iyiden iyiye arttırmıştı. 

FİNAL OLDUKÇA HEYECANLIYDI

Yalnızca sezonda değil finalde de farklı bir heyecan söz konusuydu. Ayşe, Adem, Batuhan ve Nisa'nın kaldığı finalde Batuhan'ın elenmesi büyük bir tepki almıştı. 

Batuhan Karacakaya'nın elenmesinin ardından Gülhayat Karacakaya, Acun Ilıcalı'nın oğlu Batuhan'ın hakkını yediğini söyleyip büyük iddialarda bulunmuştu. 

Batuhan'ın elenmesinden sonra anne Gülhayat Karacakaya, Acun Ilıcalı'nın oğlu Batuhan'ın hakkını yediğini söyleyip büyük iddialarda bulunmuştu.

Karşılıklı büyük çekişmenin yaşandı olaylarda tam Batuhan ve Acun ikilisinde ipler tamamen koptu derken yeni bir gelişme yaşandı. 

İDDİALARA BÖYLE GÜLÜYORUZ

 Survivor'ın 135. bölümünde araba ödülü vardı. Finale kalan Batuhan ve Nisa'nın arasında oynanan oyunda kazanan taraf Batuhan olmuştu.

İlber Ortaylı'dan korkutan haber! Uçakta fenalaştı İlber Ortaylı'dan korkutan haber! Uçakta fenalaştı

Günler geçti Survivor bitti derken herkes Batuhan'ın arabayı Acun Ilıcalı'dan alıp almadığını merak ediyordu.

Söylenenlere göre aracı alamayan Batuhan Karacakaya, Acun Ilıcalı'yı dava etti!

DAVA HABERLERİ YALAN

Dün akşam Batuhan Karacakaya sosyal medya hesabı Twitter üzerinden şu paylaşımı yaptı;