2010-2019 yılları arasında yayınlanan sevilen dizi Behzat Ç. yeni sezonuyla geri dönüyor. Çekimlerine başlanan dizinin adı Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi oldu.

Dijital platformlardan biri olan Blutv'de yayınlanacak dizinin kadrosu belirlenmeye başladı. 

Savcı Belgin, Gökçe Eyüboğlu oluyor

Gökçe Eyüboğlu sorularımızı yanıtladı! -

Salda Gölü'nde bayram yoğunluğu! Türkiye'nin Maldivler'i ziyaretçi akınına uğradı Salda Gölü'nde bayram yoğunluğu! Türkiye'nin Maldivler'i ziyaretçi akınına uğradı

Merakla beklenen dizinin ilk tanıtımında “Bu karanlık şehirde kimse seni duymazsa biz yine de duyarız" sloganı dikkatleri çekti. İddialara göre ise dizinin kadrosu yavaş yavaş belirleniyor. Yönetmen koltuğunda Devrim Yalçın'ın oturacağı dizinin kadrosuna Gökçe Eyüboğlu dahil oldu.

Dizide savcı Belgin'i canlandıracak olan Eyüboğlu, Kadın, Evlilik Hakkında Herşey gibi dizilerde rol alarak seyircinin beğenisi toplamıştı.

Behçat Ç.dizisinin konusu nedir?

Behzat Ç.,1985 yılında Polis Akademisi'nden mezun olmuş, cinayet büroda görev yapan bir polistir. Hizmet verdiği süre içinde aldığı kıdem tenzilleri nedeni ile başkomiser olarak kalmıştır. Ekibinde yer alan diğer polisler Harun, Hayalet, Akbaba, Eda, Emre Selim ve Cevdet ile beraber Behzat Ç.'nin, Ankara'da yaşanan cinayetleri çözmeye çalıştığı bir dizidir.

Behzat Ç.'nin İptal Sebebi Belli Oldu – Kayıp Rıhtım

Heyecanla beklenen dizinin tam kadrosunun belirlenmesini dizinin hayranları merakla bekliyor.