2018 yılında Beşiktaş'a transfer olan Cyle Larin son günlerde Fenerbahçe derbisinde kaçırdığı gollerle gündeme geldi. 2019 yılında ise ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz'e ettiği çıkma teklifiyle konuşulmuştu. Peki Beşiktaş'ın ünlü forveti Cyle Larin kimdir? Nerelidir? Sizler için araştırdık ve derledik.

Cyle Larin kimdir?

Son dakika: Beşiktaş'ta Cyle Larin, Kayserispor maçında yok - Son Dakika  Spor Haberleri

Ünlü futbolcu Cyle Larin 17 Nisan 1995 tarihinde Kanada'nın Ontario eyaletindeki Brampton şehrinde dünyaya gelmiştir. Tam adı ise  Cyle Christopher Larin'dir. Kökeni Jamaika'ya dayanan Larin 1.87 boyundadır. 

Konyaspor Başkanı Korkmaz'dan flaş Fenerbahçe açıklaması! ''Onlardan intikam alacağız'' Konyaspor Başkanı Korkmaz'dan flaş Fenerbahçe açıklaması! ''Onlardan intikam alacağız''

2018 yılında Beşiktaş'a transfer olan Larin'in ülkemize gelmesinde Atiba Hutchinson rol oynamıştır.

Cyle Larin'in futbol kariyeri

2017 Orlando City Season in Review: Cyle Larin - The Mane Land

Profesyonel kariyerine Sigma kulübünde başlayıp daha sonra Orlando City takımında oynadı. 

Atiba Hutchinson'ın referans göstererek Beşiktaş'a transfer olmasında katkı sağladığı Larin, sezonun sonlarına doğru kadroya girmeyi başardı ve  7 Nisan 2018'de Göztepe ile oynanan maçın son 7 dakikasında oyuna girerek ilk kez Beşiktaş forması giydi. Oyuna girdikten 3 dakika sonra da Beşiktaş için ilk golünü attı.

2020-2021 sezonunda Sergen Yalçın tarafından takımda tutuldu.

Larin'in milli takım kariyeri

Son dakika spor haberleri: Beşiktaşlı Cyle Larin Kanada'yı taşımaya devam  ediyor! Yine boş geçmedi - Fotomaç

Larin, Kanada milli takım teknik direktörü Benito Floro'nun Ocak 2014'te Florida'da bir üst düzey ulusal antrenman kampına çağırmasıyla milli takımda forma giydi. Mart 2021 tarihinde Atiba ile beraber yeniden millî takıma çağrıldı ve ilk maçında gol attı.