Faslı oyuncu Yahia Attiyat Allah ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Romain Saiss'in yakın arkadaşı olan futbolcu Beşiktaş'a mı gelecek, hangi Fransız devi Yahia Attiyat Allah'ı istiyor? İşte transferle ilgili son gelişmeler ve tüm detaylar...

Beşiktaş'ın gözdesine Fransız devinden teklif! Yahia Attiyat Allah için  transfer kapışması - Takvim

Hakemler hakkında tarihi karar! Yalan makinesi geliyor Hakemler hakkında tarihi karar! Yalan makinesi geliyor

İşte transferle ilgili son gelişmeler

Beşiktaş'ta transferden sorumlu yetkililer arayışlara ve görüşmelere başlarken, Casblanca'nın sol bek oyuncusu Faslı Yahia Attiyat Allah da Siyah-Beyazlılar'ın gündemine gelen isimlerden biri oldu.
Takvim'in haberine göre, Fas Milli Takımı'ndan Romain Saiss'in de yakın arkadaşı olan futbolcunun Beşiktaş ile ilgili bilgi aldığı biliniyor. Beşiktaş oyuncu için görüşmelere devam ederken, futbolcu için Fransa'dan bir kulüp resmen devreye girdi ve teklifini sundu.

Agreement between Montpellier and WAC for Yahia Attiyat-Allah

FASLI ATTIYAT ALLAH HENÜZ KARAR VERMEDİ

Fransız basını, Montpellier'in ilk teklifinin daha önce reddedildiğini ve yapılan yeni teklif için futbolcudan haber beklendiğini yazdı. RMC'nin haberine göre ise; Attiyat Allah'ın şu anda kendisine gelen teklifleri değerlendirme aşamasında olduğu, acele etmediği ancak Fransa Ligi'nde oynamaya da sıcak bakabileceği öne sürüldü. 1.76 boyundaki futbolcu, sol bek ve sol açık mevkilerinde görev yapabiliyor. Güncel piyasa değeri 2.5 milyon euro olan futbolcu OCS Rerserve, OC Safi ve Volos NPS takımlarında forma giydi. Bu sezon 16 maçta 1 gol 2 asist üreten futbolcu, Fas Milli Takımı'nın formasını da 10 kez giydi.