Beşiktaş, Dele Alli ve Kerem Atakan Kesgin transferleriyle orta saha rotasyonunu güçlendirmek istiyor. Ayrıca savunma ve hücum bölgesine de takviye yaparak transferi noktalamayı hedefliyor.

Juvenutus'un başarılı oyuncusu Matias Soule ve Marco Pjaca ile görüşme gerçekleştiren Beşiktaş, hedefleri arasında olan yıldız stoperin transferi konusunda sabrı taştı. 

Transfer için son çalışmalarını yürüten ve hem stoper hem de hücum bölgesine takviye yapmayı planlayan siyah-beyazlılar, yıldız isimle ters düştü. Geçtiğimiz günlerde Kartalların, Juventus'tan iki futbolcuyu transfer etmek için düğmeye alarma geçmişti.

Arjantin U20 takımında yer alan Matias Soule ile birlikte yine İtalyan devinin kadrosunda bulunan golcü oyuncu Marco Pjaca öne çıkan isimler olmuştu.

Bayern Münih'e Xabi Alonso'dan kötü haber Bayern Münih'e Xabi Alonso'dan kötü haber

PAZARLIKLAR BAŞLADI

Siyah-beyazlıların iki futbolcu için Juventus'la pazarlığa oturkulduğu belirtilmiş.

Kartalların en mantıklı ve ekonomik çözümü sağlayarak iki oyuncudan birinin transferini gerçekleştireceği ifade edilmişti. Bu gelişmeler dışında Beşiktaş'ın uzun süredir görüşme halinde olduğu Koray Günter için de son teklif yapıldı.

Beşiktaş, sağ stoper olarak transfer etmek istediği Koray Günter'den beklediği sonucu alamadı. 28 yaşındaki futbolcunun yerli konusunda da avantaj sağlayacağı düşüncesiyle kadroya dahil edilmesi planlanıyordu.

KAYNAK: SABAH