Beşiktaş yönetiminin son transferi Wout Weghorst, Beşitaş'a geldiği için mutlu olduğunu ve takımın başarısına odaklandığını dile getirerek " Bu bir takım oyunu. İsteyerek buraya geldim. Bir futbolcunun diğeriyle kıyaslanmasını istemiyorum. Şu an tek bir düşüncem var o da takıma katkı vermek. Elimden geleni yapmak istiyorum. Başarı yakalayan bu ekibin bir parçası olmayı hedefliyorum. Bunun için de çalışıyoruz." ifadelerinde bulundu.

Mertens'ten emeklilik ve Fenerbahçe sözleri! ''Bu durumda olmaları hoşuma gidiyor'' Mertens'ten emeklilik ve Fenerbahçe sözleri! ''Bu durumda olmaları hoşuma gidiyor''

"Gomez ile kıyaslanmam rahatsız ediyor"

Weghorst, Mario Gomez ile kıyaslanmaktan hoşnut olmadığını belirterek bu konuda Ceyhun Kazancı ile görüştü ve rahatsızlığını belirtti. Sportif Direktör Ceyhun Kazancı'ya rahatsızlığını dile getiren Woughorst şunları söyledi:

"Mario Gomez benim de çok beğendiğim bir golcüydü. Kariyerinde çok önemli başarıları var. Beşiktaş tarihinde iz bırakmış üst kalitede bir oyuncuydu. Ancak, şu anda kendisiyle sürekli kıyaslanmam beni rahatsız ediyor."