Beşiktaş ile Viktoria Plzen arasında oynanan ve 0-0 biten maçtaki davranışları ve tutumu nedeniyle Teknik direktör Valérien İsmael tarafından maçın 84.dakikasında oyundan alınan ve kadro dışı bırakılan Serdar Saatçı sessizliğini bozdu. 

Konferans Ligi'nde haftanın golü Yusuf Yazıcı'dan Konferans Ligi'nde haftanın golü Yusuf Yazıcı'dan

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Beşiktaş camiasından özür dileyen Saatçı'nın açıklamaları ise şu şekilde: 

“On yaşımda özkaynak düzeninden başlayarak bugüne kadar tüm yaş kategorilerinde Beşiktaş formasını giymekten her zaman onur duydum. Milli takımlara kadar yükselmeme vesile olan, şampiyonlar ligi sahnesinde kendimi gösterme fırsatı veren şanlı Beşiktaş formasını temsil ederken hiçbir zaman ŞEREFİNLE oyna HAKKINLA kazan ilkesinden de ödün vermedim. Siyah beyaz formanın ağırlığını her zaman üstümde taşıdım.

Son günlerde üzerimde oluşan yanlış algıdan dolayı bu açıklamayı yapmak istedim. Başta büyük Beşiktaş taraftarı olmak üzere başkanımız Sayın Ahmet Nur Çebi’den yönetim kurulumuzdan hocamız ve teknik ekibimizden tüm takım arkadaşlarımdan Beşiktaş’ta çalışan ve Beşiktaş’ta yaşayan herkesten özür dilerim.”Resim

Ne olmuştu?

Avusturya kampındaki hazırlık maçının 72. dakikasında oyuna girip 84’te çıkarılan Serdar Saatçı, hocası Valérien İsmael'in kararına sinirlenerek soyunma odasına gitti. Maçın ardından kadro dışı bırakılan genç futbolcunun soyunma odasının kapısına tekme attığı iddia edildi.

Beşiktaş Spor Kulübü ise yaşanan bu olayın ardından Twitter hesabından şu açıklamada bulundu: 

“Viktoria Plzen maçında, oyun içinde ve oyundan alındıktan sonra göstermiş olduğu tavır ve davranışları nedeniyle Serdar Saatçı kadro dışı bırakılmıştır. Serdar yarından (bugün) itibaren Ümraniye Nevzat Demir Tesislerimiz’de takımdan ayrı olarak çalışmalarına devam edecektir”.

"BENi 39 DERECE ATEŞLE SAHAYA ÇIKARDILAR"

Serdar Saatçı ise ortaya atılan bu iddialara şu şekilde yanıt verdi: “Maçtan önce 39 derece ateşim vardı. Buna rağmen oynatıldım. Tabii hasta olduğum için iyi oynayamadım. Soyunma odasında şanssızlığıma öfkelendiğim için aynaya vurdum. Olay bundan ibaret.”