Dün akşam Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde cinayet gerçekleşti. Gazi Mahallesi'nde cadde üzerindeki çay ocağında çalışan Yunus Ergü,  işyerine gelen yanındaki gıda dükkanının sahibi Murat Ulaş Kambur ile tartışmaya başladı. 

Yaşanan tartışma yumruklu kavgaya dönüştü.  Ergü, belindeki bıçağı çıkararak Kambur'a sapladı. Ağır yaralanan Kambur, ambulansla kaldırıldığı Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. 

Solingen faciasından 31 yıl sonra aynı korkunç şüphe! Türkiye adalet istedi Solingen faciasından 31 yıl sonra aynı korkunç şüphe! Türkiye adalet istedi

1 GÜN ÖNCE TARTIŞMIŞLAR

Yunus Ergü'nün, olaydan 1 gün önce, Murat Ulaş Kambur'a iş yerinin önündeki dubayı kaldırıp otomobilini park etmesi nedeniyle tepki gösterdiği ve ikilinin bu yüzden tartıştığı ortaya çıktı. Ergü, polisteki ifadesinde de;

"Önceki gün bizim iş yerimizin önündeki dubayı çekip arabasını park etti. Daha önce de arabasını oraya park etmesin diye uyarmıştım. Yine öyle yapınca o gün iş yerine gittim ve tartıştık. Daha sonra evime gittim. Olay günü de iş yerine gelince onunla karşılaştık ve tartışmaya başladık. Ben de bıçaklayarak kaçtım" diye konuştu.