Ahmet Nur Çebi, Nevzat Demir Tesislerinde basınla birlikte gerçekleşen yemekli sohbet toplantısında Torino'ya transferi gündemde olan genç futbolcu Emirhan İlkhankalması için ikna edemediklerini açıklayarak.

Dursun Özbek'ten TFF açıklaması! ''Öyle bir niyetleri yok!'' Dursun Özbek'ten TFF açıklaması! ''Öyle bir niyetleri yok!''

"Kalması için çok uğraştım ama menajerimle konuşun dedi"

Çebi, "Torino'nun teklif ettiği ücreti vermeyi önerdik ancak bunu kabul etmedi. Emirhan'ın takımda kalması için uğraştım ama bize menajerimle konuşun dedi. Bizi istemiyor, baskı yapmam futbolcular köle değil. Gönlünü olmayanı tutmayız." dedi.

"Çıkış maddesini koymasaydık bizimle anlaşmayacaklardı"

Emirhan İlkhan ile 2025 sezonu sonunda bitecek olan sözleşmeye çıkış maddesini menajerin isteğiyle koyduklarının altını çizen Ahmet Nur Çebi, " Eğer çıkış maddesini sözleşmeye koymasaydık bizimle anlaşmayacaklardı. 600 dakika oynamış bir oyuncuyu bu paraya getirsek bize hesap sorarsınız. Denildiği gibi Emirhan'ın değeri 20-30 milyon Euro ise oradan yüzde 20 pay alacağız. Emirhan'ın transferi henüz gerçekleşmedi çünkü Torino parayı ödemedi. Biz hala Emirhan'ı iknaya çalışıyoruz ama istemiyor, hiç oralı değil." açıklamasında bulundu.