Noel'de tanıştığı 23 yaşındaki genç öğretmen Katie Locke'u yalanlar söyleyerek tuzağa düşüren ve buluştuklar otel odasında cinsel ilişkiye girdikleri esnada boğarak öldüren, sonrasında ise kadının cesediyle cinsel ilişkiye giren 31 yaşındaki Carl Langdell, cinayetin ardından kendisini öldürmeye çalıştı ancak başarısız oldu. 

2_JS165107998

CESEDİNİN RESMİNİ ÇEKTİ

Langdell, öldürdüğü kadının cesedine akılamaz zararlar verdi.  Anüsüne çeşitli nesneler sapladı ve resimlerini çekti. Sonra da talihsiz kadını bir battaniyeye sarıp cesedinden kurtuldu. Genç kadının cesedi, çalıların arasında terk edilmiş halde bulundu. 

Amerika'nın yapışık ikizlerden birinin evlendiği ortaya çıktı! Çocuk sahibi olmak istiyor Amerika'nın yapışık ikizlerden birinin evlendiği ortaya çıktı! Çocuk sahibi olmak istiyor

3_JS165107995

İNTİHAR ETTİ

Katil 26 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Hapishanede yatarken sağlık uzmanlarına psikotik bir bozukluğu olduğunu ve bilinçaltı mesajlar aldığını söyledi. Ancak sonunda psikotik bir hastalığı olmadığı ve cezasının hapiste çektirilmesi gerektiği kararı verildi. Hapishaneye transfer edildikten hemen sonra intihar etti.