CHP genel başkan yardımcıları Seyit Torun ile Veli Ağbaba, Odunpazarı Belediyesinin Pazaryeri ve Kültür Merkezi inşaatının temel atma törenine katılmak üzere kente geldi. Torun ve Ağbaba, bina önünde toplanan partililere seslendi.

CHP'den EYT çağrısı: Hodri meydan! - Norm Haber

CHP’li Veli Ağbaba emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili yasanın henüz Meclis’e gelmediğini söyledi.

Bu konuda her türlü desteği Meclis’te vereceklerini belirten Ağbaba, şunları söyledi;

"Bir EYT var. ‘Kasım’ dediler, ‘Aralık’ dediler, ‘Ocak’ dediler, ‘Şubat’ dediler. Hala ortada bir şey yok. Hala Meclis’e gelmiş bir şey yok.

AK Parti grup başkan vekilleri ‘Tarih veremeyiz’ diyorlar. Niye? İktidar, muhalefet yoklama istiyormuş’ diyor. İşine gelen kanunu, limanları Katarlara peşkeş çekerken çoğunluğuna 1 saatte çıkarmıyor musun? Ya da yüzde 2 barajı getirip, çoğunlukla çıkarmıyor musun?

Bakan Işıkhan’dan 1 Mayıs açıklaması: Bu eylemlere sıcak bakmamız mümkün değil Bakan Işıkhan’dan 1 Mayıs açıklaması: Bu eylemlere sıcak bakmamız mümkün değil

Halkın milletin aleyhine olan yasaları birkaç çapulcu için birkaç saatte çıkarmıyor musun? Gel, hodri meydan. EYT’yi getir, 1 saatte destek vereceğiz, 1 saatte çıkaracağız.

Hodri meydan. 1-2 ay daha EYT’li emekli maaşını almasın, diye EYTlilere numara yapma. Sen değil misin, ‘Kasımda, aralıkta çıkacak’ diyen? Hala gelmiş bir şey yok. Hala oyalamaya devam ediyor.''