Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için yeni sloganından bahsederek, "Siz dalga geçilecek iş yaparsanız, elbette biz de dalgamızı geçeriz" diyerek, konuşmasında şunları ifade etmişti: "Memleketin her işi gibi muhalefetin adayının sloganını bulmak da bize kaldı. Madem 'Bay Kemal' bu ifadeyi o kadar sevdi, öyleyse kendisine bundan sonra kullanabileceği yeni sloganını da vereyim: Bay bay Kemal. Alsın, tepe tepe kullansın. Telifini de istemeyiz. Bizden yana helali hoş olsun. Biz bunları söyleyince 'vay efendim Tayyip Erdoğan bizimle maytap geçiyor' diye feveran ediyorlar."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, ''Bay bay Kemal'' sözlerine Kılıçdaroğlu, Cem Yılmaz'ın filminde yer alan bir replikle yanıt verdi. Kılıçdaroğlu yayınladığı videoya "Ey beşli çeteler, hani bir şarkı vardı..." notunu düştü.

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Irak Temsilciler Meclisi Başkanvekili Mendelavi ile bir arada TBMM Başkanı Kurtulmuş, Irak Temsilciler Meclisi Başkanvekili Mendelavi ile bir arada