Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle; "Bartın'daki Amasra olayında 41 şehidimiz var. Ancak bu 41 şehidimizin dışında bütün oradaki yaralılarımıza anında müdahale ile onları sağlıklarına kavuşturmak; 6 tane de ağır olan ki bir tanesinin şuuru açıktı; hastanede ziyaret ettim.

Diğer 5 tanesinin durumu biraz sıkıntılı. İstanbul'daki Çam Sakura Hastanemizde tedavi gören ve yanık durumları ağır olan bu hastalarımız şu an Türkiye'de adeta bir numara konumunda olan profesörlerimiz tarafından tedavileri yapılıyor. Estetikte şu an yine aramızda olan hocalarımız Türkiye'de çok çok ciddi operasyonlar gerçekleştiriyorlar. Nereden nereye geldiğimizi söyleme bakımından bunlar çok önemli.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: PKK'nın Irak'ta yasaklı örgüt ilan edilmesini memnuniyetle karşıladık Cumhurbaşkanı Erdoğan: PKK'nın Irak'ta yasaklı örgüt ilan edilmesini memnuniyetle karşıladık

TERÖRLE MÜCADELE AÇIKLAMASI

Terörle mücadeleden sınır emniyetine ve asayişe kadar tüm alanlarda huzuru tesis ederek insanların gece gündüz güven içinde hayatlarını sürdürebilmelerini sağladık. Hatırlayın; Güneydoğu'da belli saatten sonra dışarı çıkmak mümkün değildi ama şimdi gece saat 12'ye 1'e kadar vatandaşlarımız dışarıda bütün kafelerde, restoranlarda geziyorlar.

Sözleşmeli ile kadrolu öğretmen arasındaki ek ders farkına tepki 

Sözleşmeli ile kadrolu öğretmen arasındaki ek ders farka öğretmenler tarafından tepki gösteriliyor.
Sözleşmeli öğretmenler ile kadrolu öğretmenler arasında pek çok özlük hakkı farkı bulunmaktadır. Bunların en önemlilerinden bir tanesi ise ek ders ücreti arasındaki farklılıktır. Kadrolu öğretmenlerin ek ders ücretleri sözleşmeli öğretmenlerden çok daha fazladır.