Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, İstanbul Tuzla’da partisinin yeni üye katılım töreninde konuşarak önemli açıklamalarda bulundu. Davutoğlu, MHP lideri Bahçeli'ye ve İçişleri Bakanı Soylu'ya Ankara'da suikast sonucunda katledilen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'le ilgili tepkis gösterdi. 

Davutoğlu'nun konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"Sayın Bahçeli'ye sesleniyorum. Siz bu toplumu bölüyorsunuz, biz birleştireceğiz. Siz kaba dille konuşuyorsunuz biz nezaketle konuşacağız. Neden birden konuşmaya başladı Bahçeli biliyor musunuz? Sinan Ateş cinayetini unutturmak için.

"SOYLU'DAN BİR SES ÇIKMADI"

'Sancaktape’de jakuzi' iddialarının ardından Büyükçekmece Belediyesindeki lüks gündem oldu 'Sancaktape’de jakuzi' iddialarının ardından Büyükçekmece Belediyesindeki lüks gündem oldu

15 gün önce iki kız çocuğu yetim kalarak Ankara'da eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş katledildi. Bakın o günden bugüne kadar ülkücülerin lideri Soylu'dan bir ses çıkmadı. Her konuda konuşan Soylu'dan.

"BİZE SALDIRACAĞINIZA SİNAN ATEŞ'E SALDIRANLARIN HESABINI SORUN"

Ankara'nın merkezinde sokak eşkıyalarının bir insanı bir vatandaşı katledilmesini unutturamazsınız. Bize saldıracağınıza önce Sinan Ateş'e saldıranların hesabını sorun. Ya da çıkın hesap verin. Kim varsa bu cinayetinde arkasında peşinde koşacağız.

"TÜRKİYE UYUŞTURUCU BARONLARININ BİRBİRİNİ İNFAZ ETTİĞİ ÜLKEYE DÖNDÜ"

Türkiye'de uyuşturucu mafya baronlarının birbirini infaz ettiği, gençlerin sokak ortasında öldürüldüğü, bizim Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ gibi siyasilerin sokakta saldırıya uğradığı bir ülke demokratik hukuk devleti ülkesi olamaz.

"ASIL SIFIR BAHÇELİ"

Sayın Bahçeli'nin girdiği her koalisyon, koalisyonu bu tarafa koyun Bahçeli'yi de yanına sıfır diye koyun sıfıra döndü. Sayın rahmetli Ecevit'in bir siyasi kariyeri vardı. Bir hata yaptı Sayın Bahçeli'yi yanına koalisyon ortağı aldı ülke tarihin en büyük krizine girdi. Hiç beklemediği anda da seçime götürdü. Ve ortak olduğu partilerin oylarını sıfıra çarptı. Bundan sonra Bahçeli'nin adı sıfır Bahçeli."