Metin Akpınar'ın kızı 'Ablamın babası da ünlü gazeteci' demişti! Uğur Dündar'dan yanıt geldi Metin Akpınar'ın kızı 'Ablamın babası da ünlü gazeteci' demişti! Uğur Dündar'dan yanıt geldi

Survivor All Star'ın finalisti olarak görülen Batuhan Karacakaya'nın yarışmayı 3. olarak tamamlaması sevenleri tarafından büyük bir tepkiye yol açmıştı. Acun Ilıcalı Batuhan'ın yazdığı mektubun bunda etkili olduğunu öne sürerken, Karacakaya'nın annesinin paylaşımı ortalığı iyice yangın yerine çevirmişti. 

SONUNDA ARABAYI VERDİLER Mİ?

Survivor All Star 2022'de Nisa Bölükbaşı'nın şampiyon olmasına tepki gösteren isimler arasında Batuhan Karacakaya'da yer aldı. Acun Ilıcalı ile ters düşerek üstünü içzdiği Batuahan'ın son durumu merak ediliyor. 

Acun Ilıcalı yarışma esnasında kimsenin hakkını yemediğini dile getirmişti. Bu sözlerin ardından Batuhan Karacakaya ile ilgili uzun süredir sosyal medyada bir dedikodu dolaşıyor. 

İddiaya göre; bu sezon Batuhan'ın kazanmış olduğu yarışma sonrası üdül olan araba Batuhan'ın kazanmış olduğu yarışma sonrası verilmedi. Arabanın değerinin yarısının Batuhan'ai kalan yarısının da kalan 8 yarışmacıya pay edildiği öne sürüldü. 

DEVREYE DEMET AKALIN GİRDİ

Yarışmayı yakından takip eden Demet Akalın, Survivor Batuhan'ın bir arabalı pozunu sosyal medya hesabında paylaştığını görünce yorum yaptı. Demet Akalın, "Sonunda arabayı verdiler mi?" sorusun üzerine Batuhan Karacakaya " Yok abla. Bu benim şahsi arabam. Öyle yani. " dedi.