Magazin gündemi Reha Muhtar ile eski eşi Deniz Uğur, 'darp' iddiasıyla çalkalanırken Deniz Uğur cephesinden Reha Muhtar'ın ithamlarına yanıt geldi.

Reha Muhtar'ın çocukları Mina'ya şiddet uyguladığı gerekçesiyle darp raporu aldıktan sonra İstanbul Anadolu 1. Aile Mahkemesi’ne başvuran Deniz Uğur, "Mina, babası Reha'nın çok kötü dövdüğünü söyledi. Hatta 'Bu sefer çok kötü dövdü' diyerek önceki davranışlarını da teyit etmiş oldu. Zaten Mina, babası hakkında daha önce yaralama suçundan şikayetçi olmuştu. Sonra babası, baskı kurunca şikayetinden vazgeçti. Çocuk, bana vücudundaki darp izlerini gösterdi. Kızımın kollarında ve bacaklarında çürükler ve ezikler vardı. Ellerinin üzerinde de ısırık izleri gördüm." açıklamasında bulunmuştu.

Ünlü televizyoncu Reha Muhtar'a şok! 13 yaşındaki kızı 'Babam beni dövüyor'  diye ifade verdi - Internet Haber

Ünlü televizyon programcısı Reha Muhtar ise, Deniz Uğur'un bu iddialarına "Yalan iftira ve manipülasyonla mahkemede istendiği gibi daha fazla para almak için çocuklarımı çok kötü oyunlara alet etmeye çalışıyorlar. İşte manipülasyonlar karşısında kızımın benim olmadığım ortamda verdiği ifade. Allah'ım büyüksün" sözleriyle karşılık verdi.

Reha Muhtar, sosyal medya hesabından Deniz Uğur'un cinayete kurban giden eski eşi İsmail Hakkı Sunat'ın fotoğrafını "Beni de mi böyle öldürmek istiyorlar?" sözleriyle paylaşarak Deniz Uğur hakkında ağır bir ithamda bulundu.

Reha Muhtar'dan '13 yaşındaki kızına şiddet' iddialarına yanıt | N-Life

Aras Bulut İynemli uzun süre sonra yeni bir aşka yelken açtı Aras Bulut İynemli uzun süre sonra yeni bir aşka yelken açtı

Deniz Uğur, Reha Muhtar'ın "Daha fazla para alma" iddiası ve "Beni de mi böyle öldürmek istiyorlar?" ithamına karşılık olarak "Tabii ki doğru değil. Kendimi çok kötü hissediyorum. Şu anda çok kötüyüm. Konuşacak halim yok. Sadece şunu söyleyebilirim; çocuklarımı korumak için her şeyi yapacağım" cevabını verdi.