23 yaşındaki kocası Selim Yalçınkaya'nın vefatı ardından Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çıkan eşinin ailesi kendisini cinayet ile suçlayan Derya'nın canlı yayında kendisini savunmak için yaptığı itiraflar gündem oldu.

Evliliği boyunca eski sevgilisi, eşinin arkadaşı, eşinin amcası, eşinin eniştesi ve aynı köyden birkaç kişiyle eşini aldattığı ortaya çıkan Derya'nın asıl itirafı bambaşkaydı!

NOW'dan final haberi! 'Korkma Ben Yanındayım' dizisi ekranlara veda edecek NOW'dan final haberi! 'Korkma Ben Yanındayım' dizisi ekranlara veda edecek

Evliliği boyunca eski sevgilisi, eşinin arkadaşı, eşinin amcası, eşinin eniştesi ve aynı köyden birkaç kişiyle eşini aldattığı ortaya çıkan Derya'nın asıl itirafı bambaşkaydı!

Derya'nın anlattıklarına göre eşi Selim, farklı cinsel fantezilerini Derya'nın üstünde denemek istemiş ve hatta Derya'yı başka erkeklerle görüştürüp üçlü ilişki yaşamak için zorlamış.

İtirafların ardından Derya sosyal medyada gündem olmuş ve tartışmalara yol açmıştı.

Bunun üstüne Derya sosyal medyanın gündemine bomba gibi düşmüştü!

Luis Berder isimli bir Facebook kullanıcısı, Ankara'da yaşanan bu cinayet ve ihanet dosyasını inceleyerek analiz yaptı.

Büyük bir titizlikle incelenen dosyanın özeti şu şekilde. ?

Tabii aralarda bizlerin gözünden kaçan detaylar da yer alıyor. ?

@maviberesiz isimli Twitter kullanıcısı ise bu anlatılanlardan yola çıkarak özet niteliğindeki bu yazıyı şema haline getirdi.

@maviberesiz isimli Twitter kullanıcısı ise bu anlatılanlardan yola çıkarak özet niteliğindeki bu yazıyı şema haline getirmiş!

İşte o şema ?

Twitter kullanıcısının bu paylaşımı binlerce yorum ve beğeni aldı. Müge Anlı izleyicileri de tabloda ve paylaşımda eksik gördüklerini yorumla paylaştılar.

Dikkatli izleyiciler sağ olsun aralarda gözden kaçanları eklemişler...

Önemli bi' detay.